MENÜ

Milli Takım kadrosunda 2 değişiklik! Sakatlık nedeniyle çıkarıldılar

Türkiye Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Fenerbahçe'nin yıldızlarının sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Milli Takım kadrosunda 2 değişiklik! Sakatlık nedeniyle çıkarıldılar

Türkiye Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan iki yıldızın kadrodan çıkarıldığı duyuruldu. Fenerbahçe'nin yıldızları Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Millî Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu belli olmuştu.

Genç yıldızlar ilk kez kadroda

Semih Kılıçsoy, Can Uzun ve Ahmetcan Kaplan ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer almıştı. 

İŞTE A MİLLİ TAKIM KADROSU

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın belirlediği kadroda şu isimler yer aldı;

KALECİ: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Ugurcan Çakır

DEFANS: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Ferdi Kadioğlu

ORTA SAHA: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan

FORVET: Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı

Haberin Devamı

Milli Takım kadrosunda 2 değişiklik Sakatlık nedeniyle çıkarıldılar

2 yıldız kadrodan çıkarıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik yapıldığını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada, Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları sebebiyle aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Bu iki oyuncunun yerine ise Glasgow Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz ve Alanyaspor'da oynayan Oğuz Aydın dahil edildi. 23 yaşındaki Oğuz Aydın ilk kez milli takım aday kadrosunda yer alacak.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için bugün İstanbul’da toplanan A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Fenerbahçe’de forma giyen millî futbolcularımızdan Cengiz Ünder sağ kasık, Ferdi Kadıoğlu ise sağ baldır bölgesindeki sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Bu iki oyuncunun yerlerine İskoçya’nın Rangers ekibinde görev yapan Rıdvan Yılmaz ile Corendon Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, A Millî Takım’ın kadrosuna dâhil edildi."

Milli Takım kadrosunda 2 değişiklik Sakatlık nedeniyle çıkarıldılar

A Milli Takım kafilesi, 21 Mart Perşembe günü saat 16.00'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gidecek.

Süper Lig'de 30'ncu haftanın VAR kayıtları açıklandı
YORUM YAZ