MENÜ

İşte Stefan Kuntz'un izlediği sürpriz golcü! Acun Ilıcalı da yanındaydı

A Milli Teknik Direktörü Stefan Kuntz hafta sonu İngiltere'deydi. Championship'te maçı tribünden takip eden Kuntz'un sürpriz bir futbolcuyu izlediği ortaya çıktı. Milli takım yetkililerinin babası İngiliz ve annesi Türk olan genç futbolcuyu Türk Milli Takımı'na kazandırmak için girişimde bulunacağı belirtiliyor. Öte yandan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da Kuntz'la birlikte tribündeydi.

İşte Stefan Kuntz'un izlediği sürpriz golcü! Acun Ilıcalı da yanındaydı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz dün İngiltere Championship'te oynanan Sheffield United - Blackpool maçını takip etti. 3-3 berabere biten karşılaşmada Alman teknik adamın hangi futbolcu için İngiltere'de olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FAROE YENİLGİSİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ile 3-3 berabere kalmış, B Ligi'ne yükselmeyi garantilemişti. Grubunu zirvede tamamlayan A Milliler'in, Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 mağlup olması, büyük tepki çekerken, teknik direktör Stefan Kuntz eleştirilere hedef olmuştu.

Haberin Devamı

EURO 2024'TE RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

A Milliler'in EURO 2024'teki rakipleri belli oldu. Dev turnuvada grupların netleştiği kura çekimi, ev sahibi Almanya'nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirildi. Türkiye D Grubu'nda Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya ile eşleşti. Gruplarda lider ve ikinciler, EURO 2024’e katılma hakkı kazanacak. 24 takımın yer alacağı finallerde ev sahibi Almanya, turnuvaya direkt katılacak.

İşte Stefan Kuntzun izlediği sürpriz golcü Acun Ilıcalı da yanındaydı

İSKOÇYA İLE HAZIRLIK MAÇI

A Milli Futbol Takımımız, 16 Kasım’da İskoçya ile bir hazırlık maçı oynayacak. İskoçya Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde yer alan haberde, Türkiye’nin ev sahipliğinde bir dostluk maçının oynanacağı belirtildi.

KUNTZ GENÇ YILDIZI İKNA ETMEYE GİTTİ!

Stefan Kuntz, annesi Kıbrıs Türk'ü babası Barbadoslu olan Sheffield United forması giyen Rhian Brewster'ı izlemeye gitti. Kuntz, 22 yaşındaki santrforu ikna etmek için görüşecek.

CHELSEA VE LIVERPOOL ALT YAPILARINDA OYNADI

Rhian Brewster futbola Chelsea alt yapısında başladı. Kısa süre sonra Liverpool'a transfer olan golcü futbolcu U23 takımına yükseldi. Yıldız adayı 2019-2020 sezonunda İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City'e kiralandı. Brewster burada 20 karşılaşmada 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekti!

Haberin Devamı

İşte Stefan Kuntzun izlediği sürpriz golcü Acun Ilıcalı da yanındaydı

26 MİLYON EURO ÖDENDİ

Brewster bir sonraki sezon Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'a bonservisiyle transfer oldu. Sheffield'ın bu transfer için kasasından 26 milyon Euro çıktı. Son 3 sezondur Sheffield United forması giyen Brewster 61 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

KARİYERİNDE 31 GOL ATTI

Öte yandan genç futbolcu, İngiltere Ümit Milli Takımı'nda 16 karşılamada oynadı. 116 maça çıkan 21 yaşındaki golcü 31 gollük performans sergiledi. Brewster kariyeri boyunca kırmızı kart görmedi.

Haberin Devamı

İşte Stefan Kuntzun izlediği sürpriz golcü Acun Ilıcalı da yanındaydı

ACUN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Stefan Kuntz, Instagram’dan yaptığı paylaşımla misafirperverliği için Acun Ilıcalı’ya da teşekkür etti.

Milli takımımıza yeni oyuncular kazandırma çalışmalarımız doğrultusunda, yardımcım Jan-Moritz Lichte ile birlikte dün İngiltere Championship ligindeki Sheffield United – Blackpool karşılaşmasını izledim.

Birleşik Krallık’ta geçirdiğimiz bu hafta sonunda, bu akşam da Hull City ile Birmingham City arasında oynanan mücadeleyi izledik ve milli takım oyuncularımızı yerinde takip ettik. Bu vesileyle, misafirperverliğinden ötürü Hull City Başkanı Acun Ilıcalı’ya da teşekkür etmek isterim.

YORUM YAZ