Victor Osimhen, Galatasaray taraftarlarına Fas'tan seslendi! 'Abartmıyorum, bütün dünya biliyor!
Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı ekibin taraftarları hakkında açıklamalarda bulundu. Osimhen, "Dünyanın en büyük taraftar gruplarından birine sahip" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da forma giyen Victor Osimhen, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etmek için Fas'ta Nijerya Milli Takımı ile kampa girdi. Yıldız golcü, katıldığı bir programda sarı-kırmızılı takıma dair konuştu.
Haberin Devamı ›
"DOĞRUDAN KALBİME GİRDİ"
"Galatasaray, doğrudan kalbime giren bir kulüp oldu. Sadece kulübüm değil, aynı zamanda evim ve ailem. Kulüpte olduğum için gerçekten çok mutluyum. Çünkü oyuncularına nasıl davrandıkları, nasıl saygı gösterdikleri ve oyuncuların ailelerine nasıl davrandıkları önemli."

"ABARTMIYORUM"
"Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bence dünyanın en büyük taraftar gruplarından birine sahip, abartmıyorum. Orada oynadığım için değil, bütün dünya biliyor. Benim için de, diğer oyuncular için de, hatta kulüpte oynamış geçmiş efsaneler için de kulüple bağ asla kopmuyor."
SEZON PERFORMANSI
Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 16 maça çıkan Osimhen, 12 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.







