MENÜ

Hamit Altıntop'tan Can Uzun Yılmaz görüşmesi! Milli Takım kararı

Türkiye Futbol Federasyonu'da Milli Takımlar’dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop, geçen hafta Almanya’ya giderek Can Uzun Yılmaz ve ailesiyle bir görüşme yaptı. Genç futbolcu Can Uzun Yılmaz ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Hamit Altıntop'tan Can Uzun Yılmaz görüşmesi! Milli Takım kararı

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg’de forma giyen Can Uzun Yılmaz'ın milli takım kararı belli oluyor. Genç futbolcunun A Milli takım tercihiyle ilgili olarak önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağı ve Almanya mı yoksa Türkiye mi için oynamak istediğini burada netleştireceği bildirildi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Nürnberg forması ile 22 resmi maça çıkan genç futbolcu, söz konusu müsabakalarda 14 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Can Uzun, bunun yanında da 3 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Hamit Altıntoptan Can Uzun Yılmaz görüşmesi Milli Takım kararı

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Milli Takımlar’dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop'un genç futbolcuyla görüştüğü ve görüşmenin son derece olumlu geçtiği öğrenildi. Nürnberg’le sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan ve birçok kulübün talip olduğu 18 yaşındaki hücum oyuncusunun kariyer planında ise gelecek sezon Bundesliga’da düzenli olarak forma giyeceği bir takıma gitmek olduğu bildirildi.

YORUM YAZ