MENÜ

Eskişehir'de A Milli Takım'a büyük destek!

4.5 yıl sonra bir milli maça ev sahipliği yapan Eskişehir’de tribünde renkli görüntüler vardı. İlk düdükte başlayan destek, son ana kadar devam etti. Ay-Yıldızlı futbolseverler, elinden gelen her şeyi yaptı.

Eskişehir'de A Milli Takım'a büyük destek!

Yaklaşık 4.5 yıllık bir aranın ardından A Milli Takım’ın bir maçına ev sahipliği yapan Eskişehir’de taraftarlar, Ay-Yıldızlılar’a muhteşem bir destek verdi. Daha önce bu güzel kentimizde Türkiye, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. Karşılaşma öncesi Eskişehir Valilik Meydanı’nda kurulan Fanzone’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi ve bu önemli mücadelenin havasına tam anlamıyla girildi. 34 bin kişi kapasiteli Yeni Eskişehir Stadı’nda tüm koltuklara Ay-Yıldızlı bayraklarımız dağıtıldı. Tribünde dev bir Türk bayrağı açıldı.

Haberin Devamı

Eskişehirde A Milli Takıma büyük destek

Tıklım tıklım doldu

Stat tıklım tıklım doldu ve Bando Es-Es’in de şovlarıyla Eskişehir’de adeta bir bayram havası oluştu. Seyircilerimiz, daha ilk dakikadan itibaren Milliler’e büyük bir destek verdi ve 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla oyuncularımızı coşkuyla motive ettiler. Eskişehir’deki futbolseverler, Ay-Yıldızlılar’ın geriye düştüğü bölümde dahi bir an olsun susmak bilmedi.

SONUCU BERTUĞ BELİRLEDİ!

YORUM YAZ