MENÜ

Avusturya - Türkiye maçında ilginç an! Gol iptal edildi, penaltı verildi...

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında A Milli Takımımız ikinci dostluk maçında Avusturya ile kozlarını paylaştı. Mücadelenin 74. dakikasında ise ilginç bir an yaşandı. İtalyan hakem Daniele Chiffi, golümüzü iptal etti ve Avusturya lehine penaltı verdi.

A Milli Takımımız, EURO 2024 öncesi ilk hazırlık maçında Macaristan'a konuk olmuş ve Macarlar, Dominik Szoboszlai penaltıdan attığı golle 1-0 kazanmıştı. Bu sonuçla Milli Takımımız, Montella yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşamıştı.

Haberin Devamı

Avusturya'ya da diş geçiremedik

Ay-Yıldızlılar, Almanya'daki dev turnuva öncesinde ikinci dostluk karşılaşmasına da Avusturya karşısında çıktı. Kırmızı-Beyazlılar 6-1'lik farklı skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

GÜRCİSTAN, YUNANİSTAN'I DEVİRDİ

Barış Alper'in golü sayılmadı

Mücadelede ise dikkat çeken bir an yaşandı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Orkun'un ara pasında Barış Alper Yılmaz sol çaprazdan ceza alanına girip yerden uzak köşeye vurdu ve fileleri sarstı. Milliler gole sevinirken hakem VAR'a gitti. Pozisyon başlangıcında Posch ile Cenk Özkaçar arasında yaşanan pozisyonu izleyen İtalyan hakem  Daniele Chiffi, golümüzü iptal etti ve Avusturya lehine penaltı verdi.

Christoph Baumgartner da beyaz noktada hata yapmadı ve skoru 5-1'e getiren golü kaydetti.

Haberin Devamı

Avusturya - Türkiye maçında ilginç an Gol iptal edildi, penaltı verildi...

YORUM YAZ