MENÜ

A Milli Takım'ın son rakibi belli oldu! Gürcistan, Yunanistan'ı penaltılarla eledi

EURO 2024'te F Grubu'ndaki son rakibimiz belli oldu. Portekiz ve Çekya'ya aynı grupta yer alan A Milli Takım'ın son rakibi Play-Off'tan geldi. Gürcistan - Yunanistan maçında Almanya biletini alan ekip seri penaltı atışlarıyla belli oldu. Gürcüler, Yunanistan'ı 4-2 yenerek EURO 24 bileti aldı aldı ve A Milli Takımımız'ın grubuna düştü.

A Milli Takım'ın son rakibi belli oldu! Gürcistan, Yunanistan'ı penaltılarla eledi

EURO 2024 biletini kapan A Milli Takımımız, F Grubu'na düşmüştü. Portekiz ve Çekya'yla aynı grupta olan Ay-Yıldızlılar'ın son rakibi ise Play-Off'lardan gelecek takımla belli olacaktı.

Haberin Devamı

Yazın Almanya'da oynanacak

14 Haziran - 14 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan dev turnuvaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda ilk hazırlık maçını Macaristan ile oynayan Kırmızı-Beyazlılar 1-0 kaybetmişti. Milliler bugün ikinci dostluk karşılaşmasında Avusturya ile kozlarını paylaşacak.

U21'DE KAZANAN ÇIKMADI

Gürcistan 10 kişi kaldı

Mücadele öncesinde A Milliler'in son rakibi de belli oldu. Play-Off finalinde komşularımız; Yunanistan ile Gürcistan karşı karşıya geldi. İlk yarının son saniyelerinde Giorgi Loria gördüğü kırmızı kartla Gürcistan'ı 10 kişi bıraktı. Normal süresi golsüz eşitlikle sona eren mücadele uzatmalara gitti.

4-2 kazandılar, bileti kaptılar

Uzatmalardan da gol sesi çıkmayınca EURO 24 biletini alan ekibi seri penaltı atışları belirledi. Gürcistan, Yunanistan'ı penaltı atışlarında 4-2 yenerek Almanya vizesi aldı ve A Milli Takımımız'ın grubuna düştü.

Haberin Devamı

A Milli Takımın son rakibi belli oldu Gürcistan, Yunanistanı penaltılarla eledi

Gürcü taraftarlar da son düdükle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. İlk kez büyük bir turnuvaya katılım hakkı kazanan komşu'da tribünler maçın bitmesiyle sahaya atladı, yeşil çimlerde sevindi.

Takvim de belli oldu

EURO 24'teki ilk maçımızı 18 Haziran'da Gürcistan'la oynayacağız. 22 Haziran'da Portekiz'le, 26 Haziran'da ise Çekya ile karşı karşıya geleceğiz.

HAZIRLIK MAÇINDA RAKİBİMİZ AVUSTURYA

İlk 2, son 16'ya çıkacak

EURO 2024'te 4'erli 6 grupta toplam 24 takım mücadele edecek. 6 grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü, adını son 16 turuna yazdıracak.

Montella: İstifa sorusunun provokasyon olduğunu düşünüyorum

A Milli Takımın son rakibi belli oldu Gürcistan, Yunanistanı penaltılarla eledi

YORUM YAZ