MENÜ

A Milli Takım'da Montella gururlu! 'Her seferinde ülkemizin ruhuyla...'

Türkiye Milli Takımı'nın Galler ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nu lider olarak tamamlayıp EURO 2024'e katıldığı mücadelenin ardından Vincenzo Montella önemli açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da Montella gururlu! 'Her seferinde ülkemizin ruhuyla...'

Galler'le deplasmanda 1-1 berabere kalarak Avrupa Şampiyonası'na grubunu lider olarak katılacak olan A Milli Takımımızda teknik direktör Vincenzo Montella, maçın çok zorlu geçtiğini vurguladı. İtalyan hoca, oldukça gururlu olduğunun altını çizerken Türkiye için ne gerekiyorsa yapacağını ifade etti.

Haberin Devamı

İşte Vincenzo Montella'nın Galler maçının ardından yaptığı açıklama:

Çok zorlu bir maç oldu. Beklentimizin dışında bir şey geçmedi. Galler, burada zorlu bir rakip olduğunu gösterdi bir kez daha. Kesinlikle ilk yarıda daha fazlasını yapabilirdik ama mutluluk verici tarafı şu, ikinci yarıda reaksiyon gösterdik. Bu konuda, reaksiyon gösterdiğimiz için mutluyum. Özellikle etrafımızdaki bütün çalışanlar, bizi destekleyenler ve futbolcular için çok mutluyum ve gururluyum çünkü bu grubu lider olarak tamamladık.

"Beni ilk gün çağırdıkları andan itibaren çok gururlandım. Bu bayrak için elimden geleni yapacağım. Bu ülke için ne gerekiyorsa yapacağız. Burada olmak gurur meselesi. Çok büyük bir zevkle takip edeceğiz. 3. torbadaki takımlar da fena değil. Kim çıkarsa çıksın, büyük bir zevkle takip edeceğiz. Bu akşam yaptığımız gibi her seferinde ülkemizin ruhuyla sahada olacağız."

Montella'dan Altay Bayındır açıklaması

A Milli Takımda Montella gururlu Her seferinde ülkemizin ruhuyla...

YORUM YAZ