MENÜ

(ÖZET) Almanya'ya lider gidiyoruz! Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu son karşılaşmasında Galler ile berabere kaldı ve tarihimizde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na grubumuzu lider tamamlayarak gidiyoruz! Galler - Türkiye maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Almanya'ya lider gidiyoruz! Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Galler ile karşı karşıya geldi. EURO 2024'e katılmayı garantileyen Milli Takım, Galler ile grup liderliği için sahadaydı ve 1-1 berabere kalarak Avrupa Şampiyonası'na grubunu lider tamamlayarak gidiyor!

Haberin Devamı

MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem düdüğünü çaldı ve Galler - Türkiye maçı başladı.

(ÖZET) Almanyaya lider gidiyoruz Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1

3' Galler atağında Jordan James sağ kanattan ortasını yaptı, Abdülkerim topu taca gönderdi. 

MAÇ GOLLE BAŞLADI

7' GOL | Galler'in sol kanattan geliştirdiği atakta Neco Williams vuruşunu yaptı, Uğurcan'ın solundan top yerden ağlarla buluştu. Galler, 7. dakikada A Milli Takımımız önünde 1-0 öne geçti. 

15' Galler, seyircisinin desteğiyle maça iyi başladı ve bu dakikalarda baskısını artırmaya çalışıyor. Ev sahibi ekibini kullandığı korner atışında içeriye doğru çevrilen topu Samet karşılarken hakem oyunu durdurup futbolculara uyarılarda bulundu.

(ÖZET) Almanyaya lider gidiyoruz Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1

26' Ceza sahası sol çaprazında savunmamızdan seken topa gelişine vuran Jordan James'in vuruşunda top yandan auta çıktı. 

Haberin Devamı

38' Savunmadan Ferdi ve Cenk'le iyi çıktık. Orta alanda topla buluşan Yusuf Yazıcı, sağ kanattaki Yusuf Sarı'ya topu gönderdi. Yusuf, topu içeriye doğru çevirdi, ancak savunma Kerem'den önce topa müdahale etti. 

42' TEHLİKELİ GELDİK! Milli Takım'da Yusuf Yazıcı ceza sahası içinde kafayla topu indirdi. Kerem, kaleye yakın mesafeden vuruşunu yaptı, ancak top üstten auta çıktı. İlk kez bu kadar tehlikeli geldik. 

Mücadelede ilk yarı, Galler'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

47' İkinci yarıya daha güvenli başladık. A Milli Takımımız, devre arasından sonra kendi sahasında pas yaparak Galler kalesine gitmeye çalışıyor.

48' Galler'in sağdan gelişen atağında Johnson'un vuruşunda Altay, sağına doğru uzanarak topu kornere çeldi. 

57' GOLE YAKLAŞTIK! Kullanılan serbest vuruşta Samet topa iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Ancak, Galler kalecisi Ward gole izin vermedi. 

70' GOOOOOOOOOOOOL! Yusuf Yazıcı'nın penaltıdan kaydettiği golle A Milli Takımı'mız Galler karşısında durumu 1-1'e getirdi. 

(ÖZET) Almanyaya lider gidiyoruz Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1


74' A Milli Takımımızda Yusuf Sarı'yla sağ kanattan hızlı geldik. Yusuf topu soluna çekti ve sağ çaprazdan kaleye harika bir şut gönderdi. Top, sağ üstten kaleyi sıyırdı ve dışarı çıktı. 

84' GOL İPTAL | Galler'in attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

MAÇ BİTTİ!

Haberin Devamı

Galler'le deplasmanda 1-1 berabere kalarak tarihimizde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na grup lideri olarak katılıyoruz!

(ÖZET) Almanyaya lider gidiyoruz Galler - Türkiye maç sonucu: 1-1

YORUM YAZ