MENÜ

A Milli Takım'da EURO 2024 için büyük iştah!

A Milli Takımımız, Letonya deplasmanında ortaya koyduğu kazanma arzusuyla alkış aldı. Abdülkerim’in olağanüstü performansı, genç Arda’nın uyumu, Ferdi, Orkun ve daha fazlası... Kritik Galler müsabakası öncesinde Ay-Yıldızlılar’da tek hedef galibiyet ve moraller oldukça yüksek.

A Milli Takım'da EURO 2024 için büyük iştah!

Letonya ve Galler maçları öncesinde iki müsabakadan birinde kayıp yaşaması halinde yolların ayrılmasına kesin gözle bakılan Stefan Kuntz, ilk sınavını zor da olsa geçti. Basın toplantısında, “Samsun’a gidebildiğim için mutluyum” vurgusu yapan Alman teknik adamın, görevine devam edip etmeyeceği Galler maçına bağlı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bu konuda iki maçın sonuçlarını işaret etmişti. Ay-Yıldızlılar’ın başına yerli bir teknik adamın getirilmesi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Olası bir beraberlikte dahi Kuntz’un görevine son verilecek.

Haberin Devamı

Galler öncesi moraller tavan

Avrupa Şampiyonası’nda yer almayı çok isteyen A Milli Takımımız, Letonya karşısında zaman zaman eleştirilse de ortaya koyduğu kazanma arzusuyla büyük alkış aldı. Abdülkerim’in olağanüstü performansı, Arda Güler’in kadroya monte olması, Ferdi, Orkun ve daha fazlası... Grupta en kritik maçlardan biri olan yarınki Galler müsabakası öncesinde Ay-Yıldızlılar’da tek hedef galibiyet.

A Milli Takımda EURO 2024 için büyük iştah

Abdülkerim damgası

Takım, savunma açısından eksiklikler yaşasa da oyuncuların bireysel olarak performansları ve EURO 2024 için verilen mesajlar, zorlu geçmesi beklenen Galler müsabakası öncesinde moralleri tavan yaptırdı. A Milli Takım’da ilk 11 oynadığı ilk maçında çizgiden top çıkarıp gol sevinci yaşayan Abdülkerim Bardakcı, sakatlığıyla üzen Çağlar’ın eksikliğini aratmadı. Sezonun en ön plana çıkan ismi Arda Güler’in en üst seviyede ortaya koyduğu rahatlık, Ferdi’nin yine mevki farketmeksizin yarattığı fark, Orkun’un kalitesi, oyuna sonradan giren Barış Alper’in geleceğe dair verdiği umut, son dakikalarda gelen zaferin hafızalarda yer eden performanslarıydı. Eleştirildiği bir sezonu geride bırakan İrfan Can Kahveci’nin son anlardaki golüyle adeta duygu patlaması yaşayan Milliler, Galler’i de yenerek zirvedeki yerini güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

A Milli Takımda EURO 2024 için büyük iştah

Umut'un yerine Barış Alper

İrfan’ın son saniye attığı goldeki katkısının yanı sıra oyuna girdiği 71. dakikadan itibaren getirdiği hareketlilikle dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, hocasına da kendisini beğendirdi. Cenk Tosun ve Enes Ünal’ın yokluğunda en uçta Umut Nayir’i oynatan Kuntz, Galler maçı için Barış Alper’in de önemli bir seçenek olabileceğini düşünüyor. Alman teknik adam kararını Samsun’da yapacağı son idmanın ardından verecek.

A Milli Takımda EURO 2024 için büyük iştah

Samsun zafere hazır

Samsun, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda A Milli Futbol Takımımız’ın Galler ile oynayacağı müsabakaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yarın 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma için şehirde milli coşku yaşanıyor. 33 bin 919 kapasiteli stadyum için satışa çıkarılan biletler 1 saat içinde tükendi. Milli maç öncesi şehirde adeta seferberlik ilan edildi. TFF’den gelen ekibin 19 Mayıs Stadı’nda tespit ettiği eksikler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından koordineli bir çalışma yürütülerek tamamlandı.

Haberin Devamı

 

FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YAPTI!

Stadın çevresi değişti

19 Mayıs Stadı’na giden yollar asfaltlandı. Stadın çevresi temizlendi. Kırılan koltuklar yenilendi. Basın tribününün yeri değiştirildi ve uluslararası standartlara uygun hale getirildi. İnternet altyapısı güçlendirildi. Samsun, ilk ve son kez 1 Mayıs 1996’da Türkiye-Ukrayna özel maçına ev sahipliği yapmış, A Milli Futbol Takımı, Ukrayna’yı 3-2 mağlup etmişti. Koreografileriyle ünlü olan Samsun tribünleri yine görsel bir şölene imza atmaya hazırlanıyor.

A Milli Takımda EURO 2024 için büyük iştah

Büyükekşi: Herkesi bekliyoruz

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbolseverleri Samsun’a davet etti. TFF Başkanı, “Pazartesi günü Galler maçı var. Hedefimiz, iki maçı kazanıp altı puan almaktı. Yolun yarısını bitirdik. Galler maçını da galip bitirirsek liderlik konusunda ve Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma konusunda emin adımlar atmış olacağız. Türk halkı da bunu hak ediyor. Herkesi, Samsun’da bir galibiyet almaya bekliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Milli Takım'ın Viyana'daki Unutulmaz Hırvatistan Zaferi

A Milli Takımda EURO 2024 için büyük iştah

YORUM YAZ