Vitor Pereira oyuncusunu 'yeni Arda Güler'im' sözleriyle savundu
Wolverhampton'ın 23 milyon euroya kadrosuna kattığı genç orta saha oyuncusu Fer Lopez'in henüz beklentileri karşılayamaması üzerine teknik direktör Vitor Pereira'dan Arda Güler'i örnek gösterdiği savunma geldi.

Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ı çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Celta Vigo'dan 23 milyon euroya transfer ettikleri Fer Lopez için 'zamanı gelecek' dedi ve Arda Güler'i örnek gösterdi.
Haberin Devamı ›
ARDA & MBAPPE AYNI OTOMOBİLİ SEÇTİ
ARDA GÜLER SÖZLERİ
Yetenekli genç oyuncularla çok fazla deneyime sahip olduğunu söylerken Vitor, Arda'ya 16 yıl beş ay 28 günlükken ilk forma şansı veren hocaydı. İngiliz basınına verdiği röportajda bunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı "Arda Güler'i 16 yaşındayken hatırlıyorum. Onu Fenerbahçe A takımına çağırdık ve ilk antrenman seansında bu çocuğun harika bir oyuncu olduğunu ve oynamak istediğini anladım" dedi.
Vitor Pereira, yeni transferleri 21 yaşındaki Fer Lopez'de de aynı enerjiyi gördüğünü belirterek, "Elbette genç ama Fer'in zamanı kesinlikle gelecek. Çok çalışıyor, yardım etmeye hazır olmaya çalışıyor ve ruhu bu." diye konuştu
'HER TOPU İSTİYORDU'
Pereira, Real Madrid ve A Milli Takım'ın süper yıldızı Arda Güler için şunları söyledi:
Haberin Devamı ›
"Özel bir şeye sahip olan oyuncuların karakteridir; serbest vuruşları varsa, onu kullanmak isterler. Arda, 16 yaşındayken Avrupa Ligi'nde bir deplasmana gittik ve onu sahaya koyduğumu hatırlıyorum, bir serbest vuruş kullandık ve topu o aldı.Ne zaman topu istese ve biri ona pas vermediğinde onlara kızıyordu. Şimdi Real Madrid'de. Genellikle kendine güvenen oyuncuların kişiliği budur ama onları korumamız gerekiyor. Bir menajer, istek ve yeteneği dengelemek için futbolcusunun ne zaman oynamaya hazır olduğunu iyi bilmelidir."
FER LOPEZ'İN PERFORMANSI TARTIŞILIYOR
İspanyol 21 Yaş Altı milli takımını tarihindeki en pahalı 10. transfer olan Fer Lopez, Celta Vigo formasıyla 20 maç ve 4 gol (ikisi İspanya LaLiga'da ve ikisi Kral Kupası'nda) üretti. Kulüp tarihinin rekor satışlarından biri olan 21 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Ada futboluna istediği başlangıcı yapamadı.
İngiltere'de toplam 176 dakika süre alan Fer Lopez, sezonun ilk asistini Leeds United'a karşı yapmasına rağmen, Wolves'ın son 3 resmi maçında forma yüzü göremedi.
JUVE'DE SORUŞTURMA KRİZİ