MENÜ

A Milli Takım'da dikkat çeken detay! Tam 5 oyuncu...

Kırmızı-Beyazlılar, EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan galibiyetiyle büyük moral buldu ve Vincenzo Montella yapabileceği en iyi başlangıcı yaptı. Söz konusu karşılaşmada ise dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...

A Milli Takım'da dikkat çeken detay! Tam 5 oyuncu...

A Milli Takım, Vincenzo Montella ile yeni bir sayfa açtı. Kırmızı-Beyazlılar ilk maçında da İtalyan hoca yönetiminde, ekol ülkelerden son Dünya Kupası yarı finalisti Hırvatistan'ı, Barış Alper Yılmaz'ın tek golüyle 1-0 yenmeyi başardı.

Haberin Devamı

Oyun ve Montella umut verdi

Kırmızı-Beyazlılar, D Grubu'nda maç fazlasıyla liderliğe yükselirken artık EURO 2024 biletini de çok büyük oranda cebine koymayı başardı. Milliler'in, Hırvatlar'ı yenmesi sonrasında büyük coşku yaşansa da sahadaki oyun gelecek ve Montella adına büyük umut verdi.

A Milli Takımda dikkat çeken detay Tam 5 oyuncu...

11 eleştirileri yersiz kaldı

Başarılı hocanın sahaya sürdüğü Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'i mücadele öncesinde çok eleştirildi. Ancak son düdükle birlikte eleştiriler yersiz kaldı. Tecrübeli çalıştırıcı, beraber oynama alışkanlığı olan isimleri oynatmıştı.

Haberin Devamı

A Milli Takımda dikkat çeken detay Tam 5 oyuncu...

Fenerbahçe'den 4, Galatasaray'dan 3...

Fenerbahçe'de birlikte forma giyen Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci ile Galatasaray'da beraber ter döken Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz aynı anda sahadaydı. Bu pratiği sağlamış futbolcularla sahaya çıkan Milliler kazanarak önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

A Milli Takımda dikkat çeken detay Tam 5 oyuncu...

Alt liglerin havasını soludular

Ancak dikkat çeken bir başka nokta da vardı! İlk 11'imizde alt liglerden gelen birçok isim vardı. Altay'da parlayan Cenk Özkaçar, Sancaktepe'de çıkışa geçen Samet Akaydın, Gölcükspor dahil olmak üzere birçok takımda oynayan Samet Akaydın, Erzincanspor'dan Galatasaray'a imza atan Kerem Aktürkoğlu ve Keçiören'den yine Aslan'a transfer olan Barış Alper Yılmaz...

Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan karşısında galibiyeti böyle getirdi!

A Milli Takımda dikkat çeken detay Tam 5 oyuncu...

YORUM YAZ