MENÜ

Türkiye-Paraguay maçı hangi kanalda saat kaçta?

FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Milliler, gruptaki son maçında yarın Paraguay ile karşılaşacak. Milli Takımımızın gruptan çıkmak için mutlaka galibiyet alması gerekiyor. Peki, Türkiye-Uruguay maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye-Paraguay maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye, FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası’ndaki son grup maçında yarın Paraguay ile karşılaşacak.B Grubu’nda son sırada yer alan 17 Yaş Altı Milli Takımı, Hindistan’ın Navi Mumbai kentinde lider Paraguay ile puan mücadelesi verecek.

Türkiye-Paraguay maçı hangi kanalda saat kaçta?

2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri B Grubu’ndaki son maçında, lider Paraguay’la karşı karşıya gelecek. 14.30’da başlayacak mücadele, TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Grup maçlarına 1-1’lik Yeni Zelanda beraberliğiyle başlayan milliler, ikinci maçında Mali’ye 3-0 mağlup oldu. Ay-yıldızlıların gruptan çıkma şansını sürdürebilmesi için Paraguay karşısında sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Paraguay’ın 6 puanla lider olduğu grupta, Mali 3 puanla ikinci, Yeni Zelanda ve Türkiye ise birer puanla son iki sırayı paylaşıyor.

Dörder takımlı 6 grupta, ilk iki sırayı alan ekipler ile en iyi 4 üçüncü, son 16 turuna yükselecek. Turnuvadaki eşleşmeler, bu turdan itibaren tek maçlı eliminasyon sistemine göre yapılacak.


Vagner Love hakkında flaş iddia

Haberin Devamı
YORUM YAZ