MENÜ

Türk Youtuber'dan bir ilk! Cristiano Ronaldo ve Berkcan Güven...

Youtube ve sosyal medya gündeminden düşmeyen Berkcan Güven’den yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’yla yeni video geliyor. Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’yla bir video paylaşacak olan Youtuber Berkcan Güven, videosunda da yıldız oyuncunun imzalı formasını çekilişle bir takipçisine verecek! Videoya dair detaylar haberimizin devamında…

Youtube dünyasının tanınan siması Berkcan Güven, 27 Aralık Cuma günü saat 18:00’de dünyanın en meşhur iki futbolcusundan biri olan Cristiano Ronaldo’yla birlikte bir video paylaşacak. İlk kez Türkiye'de bir Youtube kanalına konuk olacak olan Cristiano Ronaldo'nun videosu büyük bir merakla bekleniyor. Video yayınlanırken bir müjde de veren Berkcan Güven, Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasının çekilişini yapacağını da açıkladı.

Haberin Devamı

Berkcan Güven kimdir?

Berkcan Güven 30 Mayıs 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş bir sosyal medya fenomenidir. 2014 yılından beri oyun, müzik ve eğlence içerikli videolar çekerek milyonlarca takipçisine hitap etmektedir. Youtube’da 3.8 milyon abonesi olan Berkcan Güven toplam 617 milyon görüntülenmeye sahiptir.

Berkcan Güven’in Youtube videolarının büyük bir kısmında ailesi de yer alıyor. Kardeşi Baran ve anneannesi Şahide Türe ile beraber çektiği videolardan pek çoğuna yorum ve beğeni yağıyor.

Berkcan Güven’in Youtube Benim İşim, Ferahlatır Bilirsin, Neresi, Akbilim Yok ve Yeniden gibi şarkıları da bulunuyor.

YORUM YAZ