MENÜ

TÜBAD Gençler'de zirve Daçka'nın

TÜBAD-Doğan Hakyemez Gençler Turnuvası finalinde Darüşşafaka, Tofaş’ı 85-81’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

TÜBAD Gençler'de zirve Daçka'nın

TÜBAD-Doğan Hakyemez Gençler Turnuvası finalinde Darüşşafaka, Tofaş’ı 85-81’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın finaline 30 sayı, 8 ribaunt, 6 asistle damga vuran Darüşşafakalı Mert Akay, en değerli oyuncu seçildi. Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında üçüncülük maçında ise sarı-laciverti ekip güldü. Rakibini 98-92 yenmyi başaran Fenerbahçe'de 28 sayı, 7 ribaund ve 4 top çalma ile oynayan Efe Ergi Tırpancı maçın oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı

TÜBAD Gençlerde zirve Daçkanın

TÜBAD'ın organizasyonunda bugün ise Mehmet Baturalp anısına oynanacak A Takım turnuvası başlayacak. Saat 17.00'de Darüşşafaka ile Khimki, 19.30'da da Anadolu Efes ile Banvik karşıya karşıya gelecek. Kazanan takımlar cumartesi günü finalde boş gösterirken, mağlup olanlar da üçüncülük mücadelesi verecek. Ayrıca Cumartesi saat 15.00'te hem basketbolun yıldızları, hem de sinema ve ses sanatçıları 15.00'te başlayacak gösteri maçında sahaya çıkacak, final maçları öncesinde basketbolseverlere keyifli anlar yaşatacak.

YORUM YAZ