MENÜ

Orkun Kökçü’nün yeni adresi belli oluyor! 3 Avrupa devi pusuda

Bu sezon Hollanda’da şampiyonluk yaşayan Orkun Kökçü, Avrupa’nın dev takımlarının radarına girdi. 22 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takımların, Feyenoord’un istediği astronomik bonservis ücretini ödemesi gerekiyor. Tam da bu noktada Premier Lig devi öne çıkıyor.

Orkun Kökçü’nün yeni adresi belli oluyor! 3 Avrupa devi pusuda

Premier Lig’de bu sezon şampiyonluk planları yapan, ancak son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından kupayı Manchester City’ye kaybeden Arsenal’da transfer çalışmaları başladı.

Haberin Devamı

Arsenal, orta sahasındaki rotasyonu genişletmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor ve özellikle orta sahanın merkezine yapacağı transferler konusunda titiz davranacak. Topçular’ın transfer listesinin başında ise Orkun Kökçü bulunuyor.

Orkun Kökçü’nün yeni adresi belli oluyor 3 Avrupa devi pusuda

XHAKA GİDİYOR, ORKUN GELİYOR

Premier Lig’de bu sezon etkileyici bir performans ortaya koyan Xhaka ve Thomas Partey, Arsenal adına göze çarpan oyuncuların başında geliyordu. Xhaka’nın, yaz transfer döneminde takımdan ayrılacak olmasıyla yeni bir orta sahanın takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yedi yıllık Arsenal kariyerinde 200'den fazla maça çıkmış olan Xhaka, Arsenal ile sözleşmesinin son yılına giriyor ve Alman ekibi Bayer Leverkusen'e transfer olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Orkun Kökçü’nün yeni adresi belli oluyor 3 Avrupa devi pusuda

ARSENAL BİR ADIM ÖNDE

Xhaka'nın olası ayrılışının farkında olan Arsenal şimdiden yerine geçecek birini arıyor ve Topçular, bu noktada rotayı Hollanda’ya çevirdi. Record'a göre Feyenoord'un 22 yaşındaki Türk oyuncusu Orkun Kökçü’nün transfer edilmesi için görüşmelere başlandı.

Arsenal, Orkun Kökçü’yü transfer etmek istiyorsa elini çabuk tutması gerekiyor, çünkü Portekiz Ligi’nin güçlü ekiplerinden Benfica’nın da Orkun’a olan ilgisi biliniyor. Ancak, Orkun’un yaklaşık 40 milyon Euro’luk bir bonservis ücreti bulunuyor ve Arsenal’ın bu ücreti ödeyebilecek takımlardan birisi olduğu vurgulanıyor.

LİVERPOOL VE SEVİLLA DA DEVREDE

Öte yandan Liverpool ve Sevilla'nın da Feyenoord ile bu sezon Eredivisie şampiyonluğu yaşayan Orkun’u transfer etmek istediğinin altı çizilirken Türk yıldızın, tercihini Premier Lig’den yana kullanacağı düşünüyor.

Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord formasıyla toplamda 45 maçta görev alırken 12 gol attı ve 5 asistlik katkı sağladı.

 Orkun Kökçü’nün yeni adresi belli oluyor 3 Avrupa devi pusuda

YORUM YAZ