MENÜ

Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer! İşte yeni golcüsü

Bu sezon golcüleri formda olmasına rağmen sezon sonunda yaşanabilecek ayrılıklar nedeniyle Fenerbahçe şimdiden işi sıkı tutmak istiyor. Sarı Lacivertliler, transfer bombasını patlatmak üzere.

Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer! İşte yeni golcüsü

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon 3 kulvarda da mücadele eden Avrupa'dan elendikten sonra yoluna Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda macerasına devam eden Sarı Lacivertliler, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer İşte yeni golcüsü

İLK TRANSFER RYAN KENT

Sezon bitmeden arayışlara başlayan Fenerbahçe ile ilgili en somut gelişme Ryan Kent'in Rangers'tan ayrılacağını duyurması oldu. Kanarya, Rangers'ın İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki yıldız futbolcuyla anlaştığı ve sezon biter bitmez sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer İşte yeni golcüsü

2018'den bu yana Rangers formasıyla 2018 maça çıkan başarılı oyuncu, 33 kez ağları sarstı. Kent ayrıca 57 asist yapmayı başardı. İngiliz oyuncu, İskoçya takımında 1 milyon euro kazanıyordu. Bu nedenle görüşmeleri bu ücretten başlatan Kanarya, zamanla fiyat artırımına giderek 1.7 milyon euro'ya kadar çıktı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

SÖZLEŞME DETAYI

Fenerbahçe ve Ryan Kent arasında geçtiğimiz günlerde ön sözleşme yapıldığı iddia edildi. Tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllığına el sıkışılırken, 1 senelik opsiyonun kulübün elinde olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

'HER ŞEYİ ANLATACAĞIM'

F.BAHÇE BOMBAYI PATLATIYOR

Fenerbahçe ile ilgili son iddia ise taraftarı ayağa kaldıracak cinsten… Sarı-Lacivertliler'e İtalya Ligi'nin dev kulübü İnter'de forma giyen Boşnak golcü Edin Dzeko teklif edildi. Daha önce de Süper Lig devlerinin gündemine gelen 37 yaşındaki oyuncunun yolu bu kez Türkiye'ye düşebilir.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un menajer bir arkadaşının Bosnalı yıldız golcü Dzeko'yu Sarı-Lacivertliler'e teklif ettiği öğrenildi. Menajerin Ali Koç'a, "Başkanım isterseniz Dzeko için girişimde bulunabilirim. Siz onay verirseniz transferin şartlarını masaya yatırabiliriz" dediği belirtildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer İşte yeni golcüsü

SANSASYONEL İSİMLER OLACAK

Gelecek sezon için transferde sansasyonel isimlere yönelecek olan Fenerbahçe, 1 yıllık kadro kurmanın peşinde. Uzun süredir şampiyon olamayan Fenerbahçe'nin kimsenin itiraz etmeyeceği isimleri alarak yoluna devam etmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in bu yüzden Dzeko gibi isimlere gideceği konuşuluyor.

INTER'DEN AYRILACAK

Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edin Dzeko, İtalyan ekibinde kalmayacağını açıkladı. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan tecrübeli futbolcu bu sezon 31 lig maçında 9 gol atarken 4 asist yaptı. Toplamda 49 maçta görev alan 37 yaşındaki santrafor, 14 gol ve 5 asiste imza attı. Kariyerinde 735 maçta 323 gol atan Dzeko, 145 asist yaptı.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer İşte yeni golcüsü

YORUM YAZ