MENÜ

Transfer Haberleri | Sözleşmesi bitecek orta saha oyuncular…

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunda yer alacak tüm takımlar hız kesmeden transfer planlamalarını yapmaya devam ediyor. Herkesin önceliği kiralık, gözden düşen ve sözleşmesi bitecek futbolcular olurken; biz de Süper Lig’e gelebilmesi muhtemel ve serbest kalacak orta saha oyuncularını sizler için hazırladık… (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Franco Vazquez: 2016 yılından beri İspanya’da Sevilla takımının formasını giyen 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Franco Vazquez, sözleşmesi sona erince takımdan ayrılmaya karar verdi. On numara ve merkez orta saha pozisyonunda forma giyen solak futbolcu bu sezon 22 maçta forma giyerken 1 de gol atmayı başardı.

Haberin Devamı

Clement Grenier: Fransa Ligi’nde Rennes takımının formasını 3 yıldır terleten ve bu sene sözleşmesi bitince takımdan ayrılan Clement Grenier’in adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyor. 30 yaşındaki Fransız merkez orta saha, bu sene 28 maçta oynarken 4 gol atıp 3 de asist kaydetti.

Salih Özcan: Köln altyapısından yetişen ve bu sene sonu itibariyle takımdan ayrılacak olan Saih Özcan’ın peşinde bir çok Süper Lig kulübünün olduğu biliniyor. Bu sene Köln formasıyla 32 maçta forma giyen ve 1 gol atıp 2 de asist yapan 23 yaşındaki merkez orta saha Salih Özcan’ın hangi takıma transfer olacağı merakla bekleniyor.

Alan Dzagoev: 2008 yılından beri CSKA Moskova takımının formasını giyen ve takımın sembol oyuncularından birisi olan 31 yaşındaki Rus merkez orta saha Alan Dzagoev de takımdan ayrılıyor. Galatasaray’ın transfer listesinde adı geçen Rus merkez orta saha bu sene 21 maçta 2 gol atarken 3 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Ryan Gauld: Portekiz Ligi’nde Farense takımında forma giyen 25 yaşındaki İskoç on numara Ryan Gauld’un sözleşmesi de sona eriyor. 2 yıldır Farense’de oynayan solak orta saha bu sene 34 maçta 9 gol atıp, 7 de asist yapma başarısı gösterdi.

Pablo Galdames: 24 yaşındaki Şilili ön libero Pablo Galdames’in kulübü Velez ile olan sözleşmesi 3 yılın ardından 1 Temmuz 2021’de sona eriyor. Bir çok Süper Lig takımının kadrosunda görmek isteyeceği bir isim olan Galdames; bu sezon 16 maçta 1 gol atmayı başardı.

Jeffrey Schlupp: Gana asıllı Alman futbolcu Jeffrey Schlupp’un kulübü Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona eriyor. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sene 28 maça çıkarken bu maçlarda 2 gol atıp 3 de asist yapmayı başardı.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ