MENÜ

Trabzonspor'un transfer planı hazır

Trabzonspor, devre arasında hangi bölgelere takviye yapacağını şimdiden belirledi. Bordo-Mavililer, öncelikle bek rotasyonunu genişletmek istiyor. Sonrasında orta sahaya kaliteli bir 8 numara düşünülüyor.

Trabzonspor'un transfer planı hazır

Şampiyonluk sonrası kadroda ciddi bir değişime giden ve yaz döneminde 13 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Bordo-Mavililer, devre arası için şimdiden planını yaptı. Karadeniz ekibi, ilk etapta alternatifsiz bölgeleri güçlendirmek istiyor. Bu mevkiler; sağ ve sol bek. Sezon başından beri Eren Elmalı ve Larsen hemen hemen tüm maçlarda forma giyerken, bu ikilinin yedeğinin olmaması teknik heyetin elini kolunu bağlamış durumda.

Haberin Devamı

Onur, Rıdvan ve Bünyamin...

Normalde Dorukhan bu mevkilerde B planı olarak görülüyordu ancak yıldız ismin ciddi bir sakatlık geçirmesi işleri sıkıntıya soktu. Trabzonspor, ara dönemde ilk olarak bek rotasyonunu çeşitlendirmek istiyor. Bu doğrultuda öncelik yerli isimlerde...

Kayserispor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Onur Bulut, ilk adaylardan. Bir diğer sağ bek hedefi, Antalyaspor’un genç yıldızı Bünyamin Balcı. Sol bek konusunda ise Beşiktaş’tan Glasgow Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz’ın durumu yakından takip ediliyor. Bordo-Mavililer, İskoç ekibine kiralama teklifi yapabilir.

Haberin Devamı

Sezon başında da adı gündeme gelen Onur Bulut’un, Kayserispor’la olan sözleşmesi Mayıs ayında bitecek. Başarılı sağ bek, son dönemde A Milli Takım’a da çağrılıyor.

Trabzonsporun transfer planı hazır

Beşiktaş’tan 4 milyon Euro karşılığında Rangers’a giden Rıdvan, İskoç ekibinde toplamda 188 dakika şans bulabildi. Trabzonspor, devre arasında kiralama formülüyle kapıyı çalabilir.

Trabzonsporun transfer planı hazır

Antalyaspor’un 22 yaşındaki sağ beki Bünyamin Balcı, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 8 maçta 1 asist yaptı. Bünyamin transferindeki en büyük engel; yüksek bonservis maliyeti.

Trabzonsporun transfer planı hazır

Artı 1 kontenjan boş

Bek transferi dışında güçlendirilmesi düşünülen diğer bölge orta saha. Teknik direktör Abdullah Avcı, Hamsik’in yokluğunda onun boşluğunu doldurabilecek kaliteli bir 8 numara transfer edilmesini istiyor. Futbol İzleme Komitesi şimdiden araştırmalara başladı. Bu noktada yabancı kontenjanını boşaltabilmek de önemli. 13 yabancı futbolcuya lisans çıkartan Trabzonspor’da, Peres dışarıda kaldı. Ancak 1998 ve üstü doğumlu artı 1 yabancı kontenjanı Trabzonspor’da boş.

Haberin Devamı

YORUM YAZ