MENÜ

Trabzonsporlu taraftarlar Akyazı Stadı'nı coşturdu

Beşiktaş karşılaşmasına büyük ilgi gösteren Bordo-Mavili taraftarlar, Medical Park Stadyumu’nu büyük oranda doldurdu. Fırtına’ya itici güç olan, Beşiktaş’ı da baskı altına alan Trabzonsporlu futbolseverler bir an olsun susmadı, farklı galibiyet de Akyazı’yı coşturdu.

Trabzonsporlu taraftarlar Akyazı Stadı'nı coşturdu

Medical Park Stadyumu bu sezon ilk kez bir dev maça ev sahipliği yaptı. Bordo-Mavili taraftarlar da kritik karşılaşmada Akyazı’nın büyük bir bölümünü doldurdu. 41 bin 461 kişilik koltuk kapasiteli stadyumda en az 35 bin taraftar olduğu öğrenilirken, tribünlerde büyük bir coşku vardı. Trabzonsporlu futbolseverler, mücadele öncesinde takımlarını tribünlere çağırıp, alkışlarla moral verirken, karşılaşma sırasında da tezahüratlarla takımlarına itici güç olmayı başardı.

Haberin Devamı

Alkışlarla gönderdiler

Beşiktaşlı oyuncuları ise ıslıklarla baskı altına alan Bordo-Mavililer, bir an olsun susmadı! Atılan goller sonrasında büyük sevinç yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar da en az oyuncular kadar galibiyette büyük pay sahibi oldu. Trabzon’da oluşturdukları atmosferle rakiplerine adeta cehennemi yaşatan Bordo-Mavili futbolseverler, son düdüğün ardından da oyuncularını alkışlarla soyunma odasına gönderdi.

YORUM YAZ