MENÜ

Umut Bozok'tan Trabzonspor - Sivasspor maçında olay hareket! Açıklama yaptı...

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında cuma akşamı Trabzonspor, evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Oyuna sonradan dahil olan Umut Bozok'un, karşılaşma esnasında yedek kulübesinde yaptığı hareket olay oldu. Bozok, kameralara yansıyan görüntülerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Umut Bozok'tan Trabzonspor - Sivasspor maçında olay hareket! Açıklama yaptı...

Trendyol Süper Lig'de üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, 32. haftanın açılış maçında Sivasspor'u konuk etti. Bordo-mavili takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı konuk ekip, Menig'in 52. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı. Maçın ikinci yarısında Trezeguet'nin yerine sahaya sürülen Umut Bozok'un ise saha kenarında bir el hareketi yaptığı görüldü. Bu hareket, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor taraftarlarından Umut Bozok'a olay hareketi sonrası büyük tepki geldi. Karşılaşma sonrası stadyum dışında bekleyen bazı taraftarlar, deneyimli forvet aleyhinde tezahüratta bulundu. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Umut Bozoktan Trabzonspor - Sivasspor maçında olay hareket Açıklama yaptı...

AÇIKLAMA GELDİ

Umut Bozok, görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki forvet, "Sivasspor ile oynadığımız maç öncesi takım arkadaşlarımla aramızdaki şakanın çarpıtılarak farklı şekilde servis edildiğini büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyim. Arkadaşlarımla şakalaşırken ortaya çıkan bu görüntüden dolayı üzüntümü belirtirken, taraftarlarımızın da hayal ürünü teorilerle kamuoyunu farklı şekilde yönlendirmeye çalışan bu tarz yorumlara itibar etmemesini dilerim" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Üçüncülük şansımız ve kupa hedefimiz için devam ediyoruz
YORUM YAZ