MENÜ

Trabzonspor'un yıldız ismi Paul Onuachu'nun hedefi: Fenerbahçe maçı

Trabzonspor'da, Türkiye Kupası'nda Başakşehir FK ile oynanan maçta sakatlanan Paul Onuachu'dan haber var. Yıldız oyuncunun amacı Fenerbahçe maçında sahada olmak.

Trabzonspor'un yıldız ismi Paul Onuachu'nun hedefi: Fenerbahçe maçı

Süper Lig'de üst üste alınan dört mağlubiyetin ardından Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor'u mağlup ederek galibiyet serisi başlatan Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer Türkiye Kupası'nda ise adını yarı finale yazdırmayı başardı. Fırtına'nın rakibi Galatasaray'ı eleyen Fatih Karagümrük oldu.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA ŞOK SAKATLIK

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir FK ile karşı karşıya gelmişti. Bordo-mavililer karşılaşmayı 1-0 kazanırken yıldız oyuncu Paul Onuachu'nun kolunda bir kırık meydana gelmişti. Nijeryalı oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.

TEDAVİSİNE TRABZON'DA DEVAM EDİLİYOR

Kolunda kırık ve sol kasık bölgesinde kas yaralanması meydana gelen Paul Onuachu'nun 6 hafta tedavi süresi olacağı açıklanırken oyuncunun da isteği ile bu süreç Fenerbahçe maçı düşünülerek Trabzon'da sürdürülecek.

DERBİLERDE FARK ETMEDİ

TÜM İMKANLARI ZORLAYACAK

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçına kadar toplamda 3 haftayı bulacak olan tedavi sürecinde oyuncunun yetişme ihtimali düşük olsa da hem sağlık ekibi hem de Nijeryalı golcünün kendisi bu maçta oynaması için tüm imkânları zorlayacak. Ancak oyuncu Fenerbahçe maçına yetişemezse dev karşılaşmanın andından kendisine 5 günlük izin verilecek ve tedavi süreci devam edecek.

Sağlık ekibi ve futbolcunun bu çabalarına rağmen teknik ekip ise sakatlığın tamamen geçmemesi durumunda bir risk almak istemiyor.

Trabzonsporun yıldız ismi Paul Onuachunun hedefi: Fenerbahçe maçı

YORUM YAZ