MENÜ

Galatasaray'dan inanılmaz seri! Derbiler de fark etmedi...

Sahasında Rizespor’u konuk edecek olan Galatasaray’ın evinde müthiş bir yenilmezlik serisi var. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezonun 2. haftasından beri evinde lig maçı kaybetmiyor, bu sezon da içerideki tüm sınavlarını kazandı.

Galatasaray'dan inanılmaz seri! Derbiler de fark etmedi...

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında son olarak geçen sezonun 2. haftasında Giresunspor’a 1-0’lık skorla kaybetti. Sarı-Kırmızılı ekip, bu mağlubiyetin ardından inanılmaz bir seriye imza atarak büyük bir takdir topladı. Cimbom'un bu enfes serisinden derbiler de nasibini aldı. Öte yandan Galatasaray'daki kritik eksiklere de göz atalım...

Haberin Devamı

Kadroda kritik eksikler... 

Sarı-Kırmızılılar’da Abdülkerim Bardakcı ve Serge Aurier sakatlıklarından dolayı kadroda yer almayacak. Beşiktaş derbisinde arka adalesinde sertlik hisseden ve son antrenmanda yer almayan Davinson Sanchez ile derbide oynamayan Wilfried Zaha’nın durumu maç saatine doğru kesinlik kazanacak. Erden Timur’un, “Sezon sonuna kadar kadro dışı” dediği Sergio Oliveira’nın da kadroda yer alması beklenmiyor. Portekizli orta saha kupadaki Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk’la tartışma yaşadığı için kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaraydan inanılmaz seri Derbiler de fark etmedi...

Berkan stoper oynayabilir

Abdülkerim’in ardından Sanchez de maça yetişmezse, teknik direktör Okan Buruk mecburi bir mevki değişikliğine daha gidecek. Berkan Kutlu’nun sol stoperde denendiği ve maça bu pozisyonda başlama ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan inanılmaz seri Derbiler de fark etmedi...

Cimbom'dan müthiş seri!

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde girdiği geçen sezon, ligin ikinci haftasında sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelmişti. 13 Ağustos'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip büyük bir sürprize imza atarak 1-0 kazanmıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmadan sonra sahasında oynadığı 31 lig maçında 29 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cim Bom, bu sezon ligde Rams Park’ta oynadığı 14 karşılaşmadan da 3 puan aldı ve bu alanda sahasında puan kaybetmeyen tek takım olarak bulunuyor. Aslan ayrıca, Süper Lig’de Hatayspor’a yenildikten sonra oynadığı 16 karşılaşmada kaybetmezken son 9 maçından da sahadan galip ayrıldı.

Galatasaraydan inanılmaz seri Derbiler de fark etmedi...

Derbilerde de fark etmedi

Ligde Sarı-Kırmızılılar bu süreçte; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş maçlından 3 puan alırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile berabere kaldı.

YORUM YAZ