MENÜ

Trabzonspor'un kayıp yıldızları: 18 maçta bir gol!

Fırtına’nın ön tarafta çok şey beklediği Djaniny, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir, geride kalan süreçte yokları oynadı. 3 yıldızdan 2’sinin ne golü ne de asisti var; Ömür ise 18 maçta 1 kez ağları havalandırdı, 1 de gol pası verdi.

Trabzonspor'un kayıp yıldızları: 18 maçta bir gol!

Gol bölgesinde bu sezon sıkıntılı bir görüntü çizen Trabzonspor’da, yıldızların kötü performansı bu durumda en önemli etkenlerden... Geçtiğimiz yıl 11 gol, 5 asistlik skor katkısı gösteren Djaniny Semedo, bu sezon çıktığı 15 maçta ne gol atabildi, ne de asist yaptı.

Haberin Devamı

3 yıl aradan sonra yuvaya dönen Yusuf Yazıcı da henüz skor üretemedi. Abdülkadir Ömür ise tüm kulvarlarda 18 maça çıkmasına rağmen, 1 gol, 1 asistte kaldı.

Ön taraftaki 3 yıldız geride kalan süreçte adeta yokları oynarken, takımın skor yükünü Bakasetas çekiyor. Yunan yıldız, şu ana kadar 7 kez fileleri havalandırırken, 7 de gol pası verdi. Forvetlerden 5 gol Onu 5 gol, 3 asistlik performansıyla Trezeguet takip ediyor.

Cornelius’un yerine alınan Maxi Gomez, 9 maçta 2 gol attı, 3 de asist yaptı. Umut Bozok ise 3 kez gol sevinci yaşarken, 1 de asiste imza attı.

YORUM YAZ