MENÜ

Trabzonspor'un golcü operasyonunda son dakika!

Fırtına'da golcü operasyonu sürüyor... Paul Onuachu'nun sezon sonunda ayrılacak olması, İspanya'ya kiralanan Maxi Gomez'in kadroda düşünülmemesi sonrası Trabzonspor forvet arayışına erkenden başlamıştı. Başkan Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı sık sık transfer zirvesi yapıyor, planlamalar hızlanıyor. İşte Karadeniz ekibinin transfer operasyonunda son durum...

Trabzonspor'un golcü operasyonunda son dakika!

Geçen sezon Trabzonspor’da 29 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans gösteren Maxi Gomez, bu yıl Cadiz’e kiralandı. İspanya ekibinde ligde 25, kupada ise 2 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki Uruguaylı oyuncu, ne gol atabildi ne de asist yapabildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporun golcü operasyonunda son dakika

Dönmesi beklenmiyor

Fırtına yazın kriz yaşamamak adına oyuncunun menajerine şimdiden gelecek sezon için de takım aramasını iletti. Maxi Gomez’in geri dönmesi beklenmiyor. Gomez’in Fırtına ile sözleşmesi 2025’te sona eriyor.

Trabzonsporun golcü operasyonunda son dakika

2.5 milyon Euro...

Neredeyse tüm yaz boyunca transferi için mesai harcanan, ancak ikna edilemeyen Bruno Petkovic için Fırtına yine kolları sıvadı. Birkaç gündür gündemde olan Hırvat yıldızla ilgili bu hafta resmi temasların başlayacağı belirtildi. Oyuncu tarafını ikna etmesi halinde Dinamo Zagreb’e serbest kalma bedelini ödeyecek olan BordoMavililer, 2.5 milyon Euro’ya bu işe nokta koymayı amaçlıyor.

 

 

Trabzonsporun golcü operasyonunda son dakika

YORUM YAZ