MENÜ

Trabzonspor'un asist canavarı Meuiner!

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Meuiner, tam bir asist canavarı çıktı. Belçikalı oyuncu, henüz ilk maçlarını oynamasına rağmen performansıyla parmak ısırtıyor.

Trabzonspor'un asist canavarı Meuiner!

Trabzonspor’un yeni yıldızı Thomas Meuiner, şov yapmaya devam ediyor... İlk maçı olarak Türkiye Kupası’ndaki Gençlerbirliği mücadelesinde ikinci yarıda oyuna giren ve Eren Elmalı’nın golünde çok kritik bir asiste imza atan Belçikalı sağ bek, Hatayspor mücadelesinde de Trezeguet’ye gol attırmıştı. 32 yaşındaki futbolcu, dün ikinci golde müthiş bir driplingle topu taşıdı, önce Visca sonra Bardhi ile paslaşıp; Enis Destan’a pas gibi bir orta yaptı ve golü attırdı. Meuiner, ilk 3 maçında da skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

Mendy yine stopere geçti

Abdullah Avcı, Pendikspor karşılaşmasının ikinci yarısında Fernandez’i kenara aldı. Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan İspanyol stoperin yine ağrı problemi yaşadığı belirtilirken, Trabzonspor’un hocası Baniya’yı oyuna sokmak yerine Mendy’yi son haftalardaki gibi savunmaya çekti. Orta sahada ise Umut Güneş, Berat’ın partneri oldu.

Trabzonsporun asist canavarı Meuiner

Sınırdakiler kart görmedi

Trabzonspor’da ceza sınırındaki isimlerden Enis Destan ve Baniya, kartsız şekilde mücadeleyi tamamladı. Enis, ilk 11’de oynadığı maçta gol atarken, Baniya ise kulübedeydi. Fırtına’da sarı kart gören tek isim, yeni transfer Thomas Meunier oldu. Karadeniz ekibi ligde sırasıyla Adana Demir, Alanya, Karagümrük ve Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Pendik yine kurtulamadı

Gaziantep FK ve Karagümrük’ün puan kaybı yaşadığı haftada Pendikspor kazansaydı, ateş hattından kurtulacaktı. Ancak Ivo Vieira’nın takımı, geçen hafta olduğu gibi yine yenildi ve 26 puanda kaldı. Düşme korkusunu derinden hisseden İstanbul ekibinde, Umut Nayir ve Erencan Yardımcı gibi iki yıldız forvetin sakatlığı takımı çok etkiledi.

YORUM YAZ