MENÜ

Trabzonspor'un, Alanya zaferinin perde arkası öğrenildi! Avcı'nın ilk işi...

Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından Milli arada takımın başına geçen Abdullah Avcı, dönüşü Alanyaspor galibiyetiyle yaptı. Deneyimli teknik adamın gelir gelmez ilk yaptığı şey ise dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor'un, Alanya zaferinin perde arkası öğrenildi! Avcı'nın ilk işi...

Bordo-Mavili takımın şampiyon hocası Abdullah Avcı, ikinci dönemine galibiyetle başlarken camiaya da kâbus gibi başlayan sezonda moral oldu.

Haberin Devamı

İç sahada kaldığı yerden

Karadeniz devi, daha önce Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada rakiplerini adeta bunaltıyordu. Tecrübeli hocanın döneminde Akyazı’da daha önce 48 iç saha maçına çıkıldı. Söz konusu karşılaşmalarda 31 galibiyet, 13 beraberlik ve 4 yenilgi alan Fırtına, müthiş başarısını Alanyaspor karşısında da sürdürdü. Avcı, iç sahada 2.20 puan ortalaması yakalayarak, önemli bir başarının da altına imza atmış oldu.

10 gündür takımla

Tecrübeli çalıştırıcı 10 gün birlikte olduğu takımla Alanyaspor’u eli boş yolladı. Galibiyetin perde arkasında ise Abdullah Avcı laboratuvarı vardı.

Trabzonsporun, Alanya zaferinin perde arkası öğrenildi Avcının ilk işi...


Oyuncuların değerlerini çıkardı

Trabzon’da şampiyon olduğu dönemin en popüler parametrelerinden biri olan laboratuvar, deneyimli teknik adamın göreve gelmesiyle yeniden aktif hale geldi. Fırtına’daki ikinci dönemine başlar başlamaz oyuncuların tek tek değerlerini çıkaran Avcı’nın ekibi, bu verileri bireysel istatistiklerle de destekledi. Tek tek sunumlar hazırlandıktan sonra Avcı’nın takımla hem genel hem de bireysel toplantılar yaparak doğrudan oyucularının şu an olduğu ve olmasını istediği seviyeyi gösterdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yeni dönemde de önemli

Takımın fiziksel rakamlarının yanı sıra koşu mesafeleri ve mevkilerin gerektirdiği istatistikler üzerinde duran Avcı’nın Trabzon’daki yeni döneminde yine bilimsel verilerden faydalanarak oyuncuları başarıya ikna etmesi bekleniyor. Başarılı hocanın, ekibiyle birlikte Alanya maçının da detaylı analizini yaptıktan sonra yarın genel ve bireysel performanslar üzerinden oyuncularına sunumlar yapacağı ifade edildi.

Trabzonsporun, Alanya zaferinin perde arkası öğrenildi Avcının ilk işi...

Visca'dan mutlusu yok

öte yandan Abdullah Avcı’yla uzun yıllar Başakşehir’de çalıştıktan sonra Trabzonspor’da da deneyimli teknik adamla şampiyonluk yaşayan Edin Visca, Alanya maçının yıldızlarındandı. Başarılı oyuncunun, yaşanan hoca değişiminden ve Avcı’nın geri dönüşünden dolayı çok mutlu olduğu ifade edildi. Sezon başında ayrılmak istediği iddialarıyla gündeme gelen Boşnak yıldızın Avcı’yla beraber yeniden doğması bekleniyor.

Trabzonsporun, Alanya zaferinin perde arkası öğrenildi Avcının ilk işi...

YORUM YAZ