MENÜ

(ÖZET) Hakan Çalhanoğlu damga vurdu! Inter-Salzburg maç sonucu: 2-1

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Serie A devi Inter, sahasında Salzburg'u konuk etti. Hakan Çalhanoğlu'nun maçın adamı olduğu mücadelede Inter, rakibini mağlup ederek D Grubu'nda 2. sırada yer aldı.

(ÖZET) Hakan Çalhanoğlu damga vurdu! Inter-Salzburg maç sonucu: 2-1

Serie A devi Inter, sahasında ağırladığı Salzburg'u 2-1 mağlup ederken Türkiye Milli Takımı'nın da yıldızı olan Hakan Çalhanoğlu, futboluyla alkış aldı ve maça damga vurarak mücadelenin oyuncusu seçildi. 

Haberin Devamı

Sanchez öne geçirdi

Mücadeleye son derece tempolu bir oyunla başlayan Inter, Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in 19. dakikasında attığı golle Salzburg karşısında 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı Inter'in 1-0'lık üstünlüğüyle son buldu. 

Maçın ikinci yarısında daha kontrollü bir oyun oynayan Salzburg, dakikalar 57'yi gösterirken Gluh'un attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu golden 7 dakika sonra, 64. dakikada sahneye Türk yıldız Hakan Çalhanoğlu çıktı ve penaltıdan kaydettiği golle takımını 2-1 öne geçirdi. 

Hakan Çalhanoğlu damga vurdu!

Inter, Sanchez ve Hakan'ın golleriyle Salzburg'u 2-1 mağlup ederken müsabakanın oyuncusu, galibiyet golünü atan Hakan Çalhanoğlu oldu. İtalyan ekibi, aldığı 3 puanın ardından Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 2. sıraya yerleşti. 

Haberin Devamı

(ÖZET) Hakan Çalhanoğlu damga vurdu Inter-Salzburg maç sonucu: 2-1

YORUM YAZ