MENÜ

Trabzonsporlu Trezeguet ilki başardı!

Bordo-Mavililer, Hatayspor ve Pendik’in ardından Adana Demirspor engelini de geçti. Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Trabzonspor, bu süreçte gol dahi yemedi. Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Trezeguet ise bir ilki başardı!

Trabzonsporlu Trezeguet ilki başardı!

Ligde üst üste 4 maç kaybettikten sonra Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni deviren ve üst tura çıkan Trabzonspor, devamında Hatayspor ve Pendikspor’u mağlup etmişti. Bordo-Mavililer dün de Adana Demirspor’u Papara Park’tan eli boş gönderdi. Özellikle ilk yarıda çok üstün bir futbol sergileyen ve Trezeguet’nin golüyle öne geçen Fırtına, attığından çok daha fazlasını kaçırdı. İkinci devreye de etkili başlayan Trabzonspor’da, 55. dakikada Visca’nın asistinde Bardhi ağları havalandırdı. Ancak bu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Haberin Devamı

Yine iç sahada...

Konuk takım son yarım saatlik bölümde biraz daha risk almasına rağmen beraberliği yakalayamadı ve Abdullah Avcı’nın ekibi, ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Bu periyotta gol dahi yemeyen Trabzonspor’da artık gözler tamamen çarşamba gününe çevrildi. Türkiye Kupası’nı büyük hedef olarak belirleyen Karadeniz devi, 3 gün sonra Papara Park’ta çeyrek final mücadelesinde Başakşehir’i konuk edecek.

Trabzonsporlu Trezeguet ilki başardı


Bir Trabzon klasiği!

Adana Demirspor ile Trabzon’da oynadığı 21 resmi maçın hiçbirini kaybetmeyen Bordo-Mavililer, bu alışkanlığı devam ettirdi. Sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Fırtına, taraftarı önünde Adana Demir’e karşı çıktığı üst üste 9. lig maçını kazandı. İç sahada genel tabloya bakıldığında ise iki takım arasındaki 22 resmi karşılaşmada 16 galibiyeti var. 6 müsabaka ise berabere bitti.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu Trezeguet ilki başardı

4 maçlık gol serisi

Afrika Kupası’ndan döndükten sonra hücum bölgesinde sorun çözen adam olan Trezeguet, gol serisini sürdürüyor... Kupadaki Gençlerbirliği mücadelesinin ardından sırasıyla Hatay, Pendik ve Adana Demir filelerini havalandıran Mısırlı yıldız, Türkiye kariyerinde ilk kez 4 maçlık gol atma serisi yakaladı. Trezeguet, golün dışında çok önemli pozisyonlara da girerken, bunları değerlendiremedi.

Meunier korkuttu

Ara transfer döneminde Trabzonspor’un kadrosuna kattığı tek oyuncu olan Thomas Meunier, Adana Demir karşısında da çok iyi bir performans gösterdi. Ancak Belçikalı yıldız, ikinci yarıda bir pozisyonda sakatlık geçirdi. Sol ayak bileğini tutan ve herkesi korkutan Meunier, tedavi sonrası oyuna devam etti. Yüzde 84 pas isabeti, 3 ikili mücadele kazanma, 3 kopma ve 4 ikili mücadele ile tecrübeli sağ bek maçı bitirdi.

Trabzonsporlu Trezeguet ilki başardı

YORUM YAZ