MENÜ

Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin eski yıldızı yıktı! Evinde şok...

Yunanistan Ligi'nin 24. haftasında Kifisia ile karşılaşan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, sahasında şok bir skorla karşı karşıya kaldı. Mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Terim'in ekibinde, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu kendi kalesine gol attı.

Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin eski yıldızı yıktı! Evinde şok...

Yunanistan Ligi'nin 24. haftasında  ile karşılaşan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, sahasında Kifisia karşı sahasında şok bir sonuç alarak lig yarışında beklenmeyen bir yara aldı ve Terim'in takımı sahasında 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin eski orta saha oyuncusu Arao, kendi kalesine gol atarak mücadeleye damga vurdu. 

Haberin Devamı

Panathinaios, 37. dakikada Sebastian Palacios'un golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Fatih Terim'in takımında Schenkeveld, 64. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Konuk ekip Kifisia, 10 kişi kalan rakibi karşısında 68. dakikada Willian Arao'nun kendi ağlarına attığı golle eşitliği yakaladı. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Gol iptal edildi!

Panathianikos'ta 59. dakikada Palacios'un kaydettiği gol VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 

Arao'dan kritik müdahale 

Mücadelenin 66. dakikasında Kifisia'nın kornerden yakaladığı net pozisyonda, Arao başarılı bir müdahalede bulundu. Ancak, kendi kalesine gol atmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Panathinaikos, 1-1'lik beraberliğin ardından ligde 52 puanla 3. sırada yer aldı. AEK 55 puanla zirvede yer alırken, PAOK 54 puanla 2. sırada bulunuyor.  Ligin bir sonraki haftasında Pao, Aris ile karşılaşacak. Kifisia ise Asteras ile kozlarını paylaşacak. 

YORUM YAZ