MENÜ

Trabzonspor'dan dev transfer! İmza an meselesi

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Nenad Bjelica’nın çok istediği Mislav Orsic konusunda kıran kırana pazarlıklar yapıyordu. Bordo-Mavililer opsiyonlu kiralama teklifini yinelerken Southampton direkt satışta diretiyordu. İngiliz kulübünün sahibi olan şirket, Göztepe’nin de büyük hissedarı olduğu için İzmir ekibine 2-3 genç ismin gönderilmesi önerisi de hâlâ masadaydı. Ancak, tüm bu gelişmelerin ardından Trabzonspor, Orsic transferinde mutlu sona çok yakın. İşte tüm gelişmeler...

Trabzonspor'dan dev transfer! İmza an meselesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, eski öğrencisi Mislav Orsic’i mutlaka takımında görmek istiyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusu ile dirsek teması kuran ve olumlu yanıt alan Bordo-Mavililer, bonservis konusunda, Southampton’ı ikna etmeyi başardı. Devre arasında Dinamo Zagreb’ten kadrosuna kattığı Orsic’i satış listesine koyan İngiliz ekibi, Championship’e düştüğü için kadroda küçülmeye gidiyor.

Haberin Devamı

FIRTINA'DAN PELKAS BOMBASI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Hull City'ye kiralık olarak giden, ancak sözleşmesi sona erdiği için serbest statüde bulunan Dimitrios Pelkas, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi.

İsmi Yunan kulüpleriyle de anılan 29 yaşındaki orta saha için Bordo-Mavili ekibin henüz bir hamle yapmadığı öğrenilirken, o bölgede forma giyen Danimarkalı oyuncu Zinckernagel için Olimpiakos ile pazarlıklar sürüyor.

Trabzonspordan dev transfer İmza an meselesi

MAAŞI 1.3 MİLYON EURO

4 Temmuz'da Slonvenya'da başlayacak yurt dışı kampında takıma katılması beklenen Fernandez'in yıllık ücretinin 1.3 milyon Euro civarında olacağı belirtildi. Bu transferin ardından Marc Bartra'yla yolların ayrılması da neredeyse kesinleşti. Tatilde olan 32 yaşındaki yıldızın, La Liga'ya geri dönmesi yüksek ihtimal.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, eski öğrencisi Mislav Orsic’i mutlaka takımında görmek istiyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusu ile dirsek teması kuran ve olumlu yanıt alan Bordo-Mavililer, bonservis konusunda ise henüz Southampton’ı ikna edebilmiş değil.Devre arasında Dinamo Zagreb’ten kadrosuna kattığı Orsic’i satış listesine koyan İngiliz ekibi, Championship’e düştüğü için kadroda küçülmeye gidiyor.

Southampton’ı ikna çabası

Bordo-Mavililer, satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Southampton’ı ikna etmeye çalışırken, masada başka bir öneri daha var. Southampton’ın sahibi olan şirket, Göztepe’nin de yüzde 70 hissesine sahip...

Trabzonspordan dev transfer İmza an meselesi

4-5 milyon Euro bonservis

Trabzonspor Yönetimi, 2-3 genç oyuncuyu 1. Lig’de mücadele eden İzmir ekibine kiralık yollayabileceğini söylemişti. İngilizler bu öneriye sıcak baksa da Orsic’i direkt olarak satmaktan yanalar. Bekledikleri rakam da 4-5 milyon Euro civarı.

Trabzonspordan dev transfer İmza an meselesi

Hırvatistan’a dönmeyecek

Oyuncunun mevcut maaşı Dinamo Zagreb’e yüksek geldiği için Orsic’in Hırvatistan’a dönmesi zor. En ciddi talibi şu anda Trabzonspor. Karadeniz temsilcisinin bu hafta bonservis konusunda bir hamle daha yapacağı ve gerekirse kiralama bedelini yükselteceği; satın alma opsiyonunu da zorunlu olacak şekilde yineleyeceği öğrenildi. Trabzonspor, transferi bitirme noktasına geldi ve artık imza an meselesi. Sadece Orsic değil, listedeki bir diğer Hırvat oyuncu Petkovic cephesinde de bu hafta sıcak gelişmeler yaşanacak.

Haberin Devamı

Trabzonspordan dev transfer İmza an meselesi

YORUM YAZ