MENÜ

Andrea Pirlo'nun yeni takımı belli oldu

2022/2023 sezonunda Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, ligin bitimine çok az bir zaman kala takımdan ayrılmıştı. Süper Lig ekiplerinin de radarında olan genç teknik adamın yeni takımı belli oldu ve resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Andrea Pirlo'nun yeni takımı belli oldu

Süper Lig'de sezon bitmeden Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo, yeni takımının başına geçmek için hazırlıklarını tamamlamak üzere...

Haberin Devamı

'BAŞARILAR DİLERİZ'

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz sezonki hocası Pilo'ya şu şekilde veda etmişti:

“Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik.

Kulübümüz bu süresi en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır.

Andrea Pirlonun yeni takımı belli oldu

Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz.”

34 MAÇTA 1.29 PUAN ORTALAMASI

Sezon başında Karagümrük’te göreve gelen 44 yaşındaki Pirlo, 34 maçta 1.29 maç başına puan ortalaması yakaladı. Ligde oynadığı 33 maçta 44 puan toplayabilen İstanbul ekibi, 9. sırada yer alıyor. Karagümrük, bu sezon kalan üç maçını Kayserispor, Konyaspor ve Kasımpaşa’ya karşı oynayacak.

Haberin Devamı

Andrea Pirlonun yeni takımı belli oldu

DEV TAKIMI DA ÇALIŞTIRDI

44 yaşındaki teknik adam Andrea Pirlo, Karagümrük'le geçen sezon çıktığı 31 lig maçında 9 galibiyet 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet almıştı. İtalyan teknik adam daha önce Serie A'da formasını giydiği Juventus'un hocalığını yapmış ancak beklentilerin altında kalmıştı.

'KOMİSYONU BONSERVİSTEN FAZLA'

İŞTE YENİ TAKIMI! RESMEN AÇIKLANDI

Andrea Pirlo geçtiğimiz sezon Serie A'da sonuncu olarak lige veda eden Sampdoria'nun yeni teknik direktörü oldu. Gelecek sezon Serie B'de mücadele edecek olan İtalyan ekibi, Pirlo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözleşmede 1 yıl da opsiyon maddesi bulunuyor.

 

Andrea Pirlo'nun Juventus Formasıyla En İyi Anları

Andrea Pirlonun yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ