MENÜ

Trabzonspor'da stoper avı! Gözler Brezilyalı yıldızda...

Benkovic ve Fernandez’i devre arasında göndermeyi planlayan Trabzonspor, savunmaya lider özellikli bir stoper almak istiyor. Abdullah Avcı, izleme komitesiyle toplantı yaparken, kafasındaki oyuncu profiline uygun liste istedi. Hali hazırda sezon başından beri pek çok stoperi takip eden Bordo-Mavililer’de, gündemdeki oyuncu belli oldu. CSKA Moskova forması giyen Brezilyalı yıldız konusunda Ocak ayında girişim olabilir. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da stoper avı! Gözler Brezilyalı yıldızda...

Ligde hedefini 3. sıra olarak belirleyen ve Türkiye Kupası’nı mutlaka almak isteyen Trabzonspor, bir yandan da gelecek yılın planlamasını yapıyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vermek Bordo-Mavililer, esas transfer hareketliliğini yaz döneminde yaşayacak. Ancak Ocak ayında kritik 2-3 bölgeye takviye düşünülüyor. Bu mevkilerden biri de stoper. Kiralık olan Benkovic ve bonservis bedeli ödenmeden sezon başı kadroya katılan Joaquin Fernandez, kesinlikle Abdullah Avcı’nın planlamasında yok. Gözler, Brezilyalı yıldızın transferine çevrildi. Öte yandan Trabzonspor, rotasını İstanbul'a çeviriyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

KULÜP BAŞKANI İTİRAF ETTİ!

Trabzonspor’da rota İstanbul

TFF’nin dün açıkladığı karar doğrultusunda hafta içinde lig maçları yeniden başlayacak. Daha önce açıklanan programa göre Trabzonspor, salı günü deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak. Normalde bu hafta sonu oynanması gereken Samsunspor mücadelesi ise 10 Ocak’a ertelendi. Yani devre arası öncesi Trabzonspor, 3 yerine 2 maça çıkacak. Önce İstanbulspor, ardından da Başakşehir karşılaşmaları var. Devamında Fırtına’nın önünde 14 günlük bir boşluk var.

Trabzonsporda stoper avı Gözler Brezilyalı yıldızda...

Maliyet faktörü önemli

Her iki savunmacının devre arasında gönderilmesi hedefleniyor. Bu oyuncuların yollanması durumunda defans hattına lider özellikli bir stoper alınacak. İzleme komitesiyle sürekli fikir alışverişinde bulunan Abdullah Avcı, kafasındaki oyuncu profiline uygun detaylı bir liste istedi. Hali hazırda teknik ekibin de takip ettiği oyuncular bulunurken, ortak bir yol haritası çıkartılacak. Elbette burada maliyet faktörü de oldukça önemli.

Haberin Devamı

Trabzonsporda stoper avı Gözler Brezilyalı yıldızda...

3-4 hedef belirlenecek

Sezon başından beri pek çok stoperi izleyen Trabzonspor’un scout ekibinin radarındaki oyunculardan birinin Wilyan Rocha olduğu öğrenildi. CSKA Moskova forması giyen 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, 1.91 boyunda. Kulübüyle 1.5 yıl daha kontratı bulunan Rocha için Ocak ayında girişim olabilir. Geniş bir liste üzerinde ilerleyecek olan BordoMavililer’in, stoperde 3-4 farklı hedef belirleyeceği belirtildi.

Trabzonsporda stoper avı Gözler Brezilyalı yıldızda...

YORUM YAZ