MENÜ

Trabzonspor'da son iki sezonun en iyi oyuncusu belli oldu! Nwakaeme sonrası...

Nwakaeme sonrası sol kanatta performansıyla hep eleştirilen, hep daha fazlası beklenen yıldız isim, 2 sezondur Fırtına’nın en golcü oyuncusu durumunda. Geçtiğimiz yıl 28 lig maçında 11 gol, 7 asistlik katkı veren yıldız oyuncu, bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle takımına büyük bir katkı sağlıyor. Yıldız futbolcu, Onuachu’yu da geride bırakmayı başardı.

Trabzonspor'da son iki sezonun en iyi oyuncusu belli oldu! Nwakaeme sonrası...

Şampiyonluğun ardından Trabzonspor’da Nwakaeme ile yollar ayrılırken, yerine 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Aston Villa’dan Trezeguet transfer edilmişti. Her fırsatta Nwakaeme ile kıyaslanan, takımın kötü gidişat sergilediği periyotta hep eleştirilen ve daha fazlası istenen Mısırlı yıldız, istatistiklere bakıldığında ise Fırtına’nın en iyisi oldu. Öte yandan Fırtına'nın büyük umutlarla transfer ettiği, ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan yıldızı da takıma geri döndü. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Orsic: Artık geri döndüm

Sezon başında çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve ilk maçına Konyaspor karşısında çıkan Mislav Orsic, çok mutlu olduğunu söyledi. Son anlarda oyuna giren Hırvat yıldız “Benim adıma bir ödül… Kulüpteki herkese bana inandıkları ve destek verdikleri için teşekkür ederim. Çok özledim, çok uzun bir zaman geçmişti. Ama artık geri döndüm ve kendimi iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonsporda son iki sezonun en iyi oyuncusu belli oldu Nwakaeme sonrası...

Performansıyla dikkat çekiyor!

Bordo-Mavili formayı giydiği 2 sezonda da 10 gol barajını geçen ve Trabzonspor tarihinde bunu başaran 4. yabancı futbolcu olan Trezeguet, geçtiğimiz yıl çıktığı 28 lig mücadelesinde 11 kez ağları havalandırmış, 7 de asist yapmıştı. Bu yıl da istikrarlı skor katkısını sürdüren ve son olarak Konyaspor deplasmanında çok şık bir gole imza atan 29 yaşındaki kanat oyuncusu, 21. lig maçında 10. golüne ulaştı. Aynı zamanda 4 de asisti var.

Haberin Devamı

Trabzonsporda son iki sezonun en iyi oyuncusu belli oldu Nwakaeme sonrası...

Ciddi teklif getirebilir

Özellikle Afrika Kupası’ndan döndükten sonra takımın hücum bölgesindeki sıkıntısını çözen 1 numaralı aktör olan Trezeguet, 2 sezonluk lig performansına bakıldığında toplamda 21 gol ve 11 asiste imza attı. Mısır Milli Takımı’nda da oldukça etkili maçlar çıkartan Trezeguet için sezon sonunda Trabzonspor’a özellikle Arap Yarımadası’ndan ciddi teklifler gelebilir. Bordo-Mavili yönetim, Trezeguet’nin olası satışından yaklaşık 8 milyon Euro bekliyor.

Trabzonsporda son iki sezonun en iyi oyuncusu belli oldu Nwakaeme sonrası...



Fountas: 2 gol de sıra dışıydı!

Konyaspor maçında oyuna girdikten sonra muazzam bir gole imza atan Fountas, galibiyetin her şeyden önemli olduğunu söyledi. Yunan futbolcu, “Sadece benim değil, Trezeguet’nin attığı gol de sıradışıydı. Fantastik vuruşlar yaptık. Trabzonspor’un hedefi her maçı kazanmaktır. Sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz. Hem ligde en iyisini yapıp hem de Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Abdullah Avcı: Sorumluluk sahibi insanlar, sorumlu davranmalı
YORUM YAZ