MENÜ

Konyaspor - Trabzonspor maçına dikkat çeken yorum! Pepe neden 80 dakika oyunda kaldı?

Süper Lig'de 31. hafta maçında Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor deplasmanda düşme mücadelesi veren Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili ekip rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Fanatik Gazetesi yazarları Trabzonspor'un rakibini 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Konyaspor - Trabzonspor maçına dikkat çeken yorum! Pepe neden 80 dakika oyunda kaldı?

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki mücadelede Trabzonspor sevindi. Rakibini 3-1'lik skorla geçen Trabzon temsilcisi 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri 19'da Trezeguet, 59'da penaltıdan Edin Visca ile 89'da Fountas kaydetti.

Konyaspor'un tek sayısı ise 79'da Steven Nzonzi'den geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 52'ye yükseltirken, Konyaspor 33 puanda kaldı.

AVCI'DAN TFF'YE ELEŞTİRİ!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun fikstür planlamasını eleştiren Avcı, "17 gün sonra maç oynandı. Bundan sonraki maç 9 gün sonra. Futbolda ritimleri bu şekilde yakalamak kolay olmuyor. TFF'nin özellikle sezon başı planlamayı yaparken bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Planlama bu anlamda çok doğru gitmiyor. Önümüzdeki sene için ricam, daha dikkat edilmesi. 26 günde ikinci maça çıkacağız. Bu çok sağlıklı bir durum değil" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

FANATİK YAZARLARININ KONYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI YORUMU!

OLCAY ÇAKIR: KAZANIRKEN DERS ÇIKARMAK!

Trabzonsporlu oyuncular protesto ile maça başladılar. Federasyonun ilgili kurullarının yeni oluşturduğu emsali görülmemiş emsallerine karşı ‘Adaletsizliğinize karşı dik duruşumuz sonsuza kadar devam edecek’ sloganıyla mesajlarını verdiler... İki haftadır yaşananlar sonrası oyuncuların dönüşü herkesin merak ettiği konuydu. Konyaspor’un hararetle puana ihtiyaç duyduğu, Trabzonspor’un ise 3.’lük iddiasını sürdürmek istediği bir maç öncesi psikolojisi yaşanıyordu. Trabzonspor ön tarafında, kolu kırılmasına rağmen her ne hikmetse VAR’ın o pozisyonu göremediği(!), gövdeli oyuncusu; Onuachu’su da olsaydı, en ideal dizilişiyle sahada olacaktı. Bu ideale yaklaşan kadrosuyla sahaya iyi yayılan, iyi pas yapan, oyuna hakim bir Trabzonspor izledik. Trezeguet’nin mükemmel golü ile uzunca bir süre 1-0’ı doğru oynayan o eski Trabzonspor’u izlemiş olduk. Açık kola veremedikleri penaltı da bu aralıkta yaşandı. Yine emsalsiz bir değerlendirme dediğimiz noktada kol daha çok kapalı ama açık porsiyonda verilen penaltı ile Trabzonspor farkı ikiye çıkarmış oldu.

Mendy’yi yeniden Denswil’in yanına çeken Abdullah Avcı, Berat’ın yakınına da son dönemin formda ismi Umut Güneş’i yerleştirerek Bardhi’ye epeyce bir konfor alanı açmış oldu. Benim öncelikle anlamadığım konu; ucu kapalı, seneye olmayacak ve en önemlisi de katkısı tartışmalı bir Pepe’nin 11’de olmasıydı. Ve onun 80 dakika sahada olmasıydı elbette. 1-0’ı çok doğru oynayıp, 2-0’ı ise bu kadar strese çevirmemek Trabzonspor’un seneye taşıyacağı en önemli dersi olacak bence.

Haberin Devamı

SAFA CAN KONUKSEVER: NORMALE DÖNÜŞ!

Yazının başlığı kimseyi aldatmasın. Normale dönen şey; Bordo-Mavili takımın üst üste galibiyetler aldığı dönemdeki saha içi kurgusuna geçmesiyle, aynı o süreçteki disiplinli futbol ve doğru oyun planının doğru uygulanışıydı. Yoksa ilk düdüğün ardından yapılan 30 saniyelik protesto ve Konya’da özellikle ikinci yarıdaki tribün gerginliği, pek de normal bir süreçten geçmediğimizin çok net bir göstergesi aslında! Neyse biz yine sahada kalmaya çalışalım... Trabzonspor, 2-0’dan 2-2’ye getirdiği ve son anlarda kaybettiği Fenerbahçe maçından sonra ligin en sert deplasmanlarından birine çıktı. Son 4 maçını kaybetmeyen, evindeki son 3 karşılaşmadan ise 7 puan çıkartan Konyaspor’a karşı üstünlüğünü kabul ettirerek başladı Bordo-Mavililer. Bu üstünlüğü çok net pozisyonlara yansıtamasalar da Trezeguet’nin müthiş şutuyla golü buldular, Mısırlı yıldızla 2’yi kaçırdılar, Bardhi ile direğe takıldılar ilk yarıda.

Haberin Devamı

Fazla rahatlayınca...

İkinci devrede penaltıdan 2’yi bulduktan sonra Trabzonspor fazla rahatladı, Konyaspor da bu rahatlığı cezalandırdı! 79. dakikada Nzonzi farkı 1’e indirdi, 82’de direkten dönen top ise Trabzonspor’u kendine getirdi! Son sözü Fountas söyledi. 89’da ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkartan Yunan futbolcu, maçı bitirdi.

Konyaspor - Trabzonspor maçına dikkat çeken yorum Pepe neden 80 dakika oyunda kaldı

YORUM YAZ