MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun gözü Maxi Gomez'de!

İlk 7 maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran Paul Onuachu, Konyaspor karşısında da gol atarsa Maxi Gomez’in geçen sezonki lig performansını şimdiden yakalayacak. Nijeryalı santrfor, yüksek motivasyonla yarınki karşılaşmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun gözü Maxi Gomez'de!

Southampton’dan 1.5 milyon Euro kiralama bedeliyle kadroya katılan Paul Onuachu, çıktığı ilk 3 maçta Beşiktaş, Hatay ve Pendik filelerini havalandırmıştı. Sonrasındaki 3 haftalık suskunluğunu Kadıköy’de bozan ve Fenerbahçe deplasmanında şık bir kafayla perdeyi açan Onuachu, 7 maçta 4 gole ulaştı, 1 de asisti var.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachunun gözü Maxi Gomezde

Gomez'in geçen sezonki performansı

2.01’lik forvet, Konyaspor karşısında da gol atarsa, şimdiden Maxi Gomez’in geçen sezonki performansını yakalayacak. Gomez ligde çıktığı 26 maçta 5 kez ağları havalandırmıştı. Onuachu ise 8 maçta bu rakama ulaşabilir. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın hücum planında ana aktör olan Nijeryalı santrfor, antrenman performansıyla da yüzleri güldürüyor.

AVCI'DAN ÖĞRENCİLERİNE UYARI...

Trabzonsporda Paul Onuachunun gözü Maxi Gomezde

Ekstra çalışıyor...

Papara Park’ta yarın oynanacak mücadeleye yüksek motivasyonla hazırlanan Onuachu, antrenmanların ardından ekstra olarak sonuçlandırma çalışmaları yapıyor. Abdullah Avcı, kenar oyuncuları Visca ve Pepe’nin yanı sıra orta sahadaki isimlerden de daha fazla Onuachu’yu beslemelerini istiyor.

Trabzonsporda Paul Onuachunun gözü Maxi Gomezde

YORUM YAZ