MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! Bir ilke imza attı

Trabzonspor'un golcüsü atmaya devam ediyor. Onuachu, 3. maçında da fileleri havalandırdı. Pendik karşısında 3. dakikada sahne alan yıldız oyuncu kilidi açarken performansıyla yine alkış aldı. Yıldız forvet, Fırtına'da bir ilke imza atmayı da ihmal etmedi. İşte Detaylar...

Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! Bir ilke imza attı

Trabzonspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Paul Onuachu, Bordo-Mavili formayla parlamaya devam ediyor. Yıldızi golcü Pendikspor'u da boş geçmedi ve yeni takımında bir ilke imzasını attı. Öte yandan Pendikspor maçında Yunan yıldız Bakasetas'ın performansı da dikkat çekerken maç sonunda konuşan teknik direktör Bjelica, galibiyeti hak ettiklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Bakasetas coştu

Trabzonspor forması giyemediği günden bu yana takımın en önemli hücum silahı olan Yunan yıldız, bu seneye istediği başlangıcı yapamamıştı. Dün Pendikspor karşısında ise adeta Bakasetas şov vardı. Onuachu’nun attığı golde asistin sahibi olan yıldız isim, 27. dakikada ise frikikten farkı 2’ye çıkaran isim oldu. Bu sezon 3. golünü atan Bakasetas’la ilgili ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Başarılı oyuncu, bu sezon 3. kez fileleri havalandırırken 3 golü de duran toplardan attı. İkisini frikikten birini de penaltıdan atan Bakasetas, yine kendisini buldu.

Trabzonsporda Paul Onuachu fırtınası Bir ilke imza attı

Bjelica: Bunu hak ettik!

Fırtına’nın hocası maç sonunda galibiyeti hak ettiklerine dikkat çekti. Deneyimli hoca, “Zorlu oldu. Futbol böyle bir oyun. Kendi bulduğunuz fırsatlardan yararlanamazsanız eğer rakip bunu yapıyor. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum” dedi

Haberin Devamı

Atmaya devam ediyor

Hatay karşısında yaşanan şok yenilginin ardından Pendikspor’u ağırlayan Trabzonspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmadan istediğini almayı başardı. Müsabakaya damga vuran isim ise Bordo-Mavililer’in yeni golcüsü Paul Onuachu’ydu. 2.02’lik golcü, daha maçın 3. dakikasında sahne aldı. Bakasetas’ın asistinde topu filelerle buluşturan Onuachu, karşılaşmanın kilidini açtı. Transferi gerçekleştikten sonra ilk maçında Beşiktaş’a karşı siftah yapan Onuachu, Hatay karşısında da gol atmayı başarmıştı. Pendik ağlarını da sarsan Fırtına’nın yeni golcüsü, 2007-2008’den bu yana ilk 3 maçında gol atan ilk Trabzonspor oyuncusu oldu.

Trabzonsporda Paul Onuachu fırtınası Bir ilke imza attı

Golcülerin doğuş yeri

Sörloth ve Cornelius’tan sonra yine bir golcüde daha nokta atışı yapan Trabzonspor’da Onuachu’nun sergilediği performans tribünlerden büyük alkış aldı. Pendik mücadelesinde kadar 3. maçında şans bulduğu 120 dakika içerisine 3 gol 1 asistle yıldızlaşan Onuachu, Trabzonspor kariyerine muhteşem bir başlangıç yaptı.

Trabzonsporda Paul Onuachu fırtınası Bir ilke imza attı

YORUM YAZ