MENÜ

ÖZET| Trabzonspor - Pendikspor maç sonucu: 2-1

Süper Lig'de 7. hafta maçında Trabzonspor'la Pendikspor karşılaştı. Henüz 2. dakikada Onuachu'nun golüyle 1-0 öne geçen Fırtına, Bakasetas'ın serbest vuruştan golüyle skoru 2-0 yaptı, Çekici Pendikspor'u umutlandırsa da skor değişmedi. Trabzonspor'da Mendy çift sarı karttan kırmızı kart gördü.

ÖZET| Trabzonspor - Pendikspor maç sonucu: 2-1

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bugün ligin yeni ekiplerinden Pendikspor'u ağırladı. Fırtına sahadan 2-1 galip ayrılırken Onuachu üçüncü maçında üçüncü golünü attı. İşte maçın detayları...

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Trabzonspor-Pendikspor maçı başladı.

ONUACHU GOLLERİNE DEVAM EDİYOR!

Maç başlar başlamaz Trabzonspor golle buluştu!  3. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Bordo-Mavililer'in yeni transferi Onuachu kafa vuruşuyla topu filelere göndererek üçüncü maçında üçüncü golünü atmış oldu.

ÖZET| Trabzonspor - Pendikspor maç sonucu: 2-1

20. dakikada Mehmet Can Aydın, Visca ile paslaşmasının ardından topla birlikte ceza sahası içine girerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

BAKASETAS SERBEST VURUŞTAN ATTI

28. dakikada Pendikspor'un ceza sahasının hemen önünde Trabzonspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Bakasetas'ın şutu baraja çarparak yön değiştirdi ve ağlarla buluştu: 2-0

ÖZET| Trabzonspor - Pendikspor maç sonucu: 2-1

ÇEKİCİ FARKI 1'E İNDİRDİ

37. dakikada Midtsjo, Mendy'den kaptığı topu Endri Çekiçi'ye verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Endri Çekiçi'nin vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır'ı geçen top kale çizgisinde Benkoviç'in müdahalesine rağmen filelere gitti. 2-1

Haberin Devamı

İlk yarı 2-1 sona erdi.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ!

56. dakikada ilk sarı kartı gören Trabzonspor'da Mendy, 72. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Mendy haftaya oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzponspor sahadan üç puanla ayrıldı ve puanını 15 yaptı. Pendikspor ise 4 puanda kaldı. 

Önümüzdeki hafta Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, Adana Demirspor'a konuk olacak, Pendikspor ise sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor - Pendikspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Papara Park'ta oynanacak ve saat 16.00 başlayan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetiyor. beINSPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Trabzonspor - Pendikspor 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Benkovic, Baniya, Mehmet Can, Bakasetas, Bardhi, Mendy, Visca, Trezeguet, Onuachu

Pendikspor: Erdem Can, Serkan, Berkay, Murat, Nuno, Lusamba, Vukovic, Fredrik Midtsjo, Endri Çekiçi, Halil Akbunar, Thuram

UMUT GÜNEŞ GÖREVE HAZIR

Hatayspor deplasmanında kadroya alınmaması tartışma konusu olan Umut Güneş, Pendik sınavında ciddi süre bulacak. 11’de başlama ihtimali de olan orta saha oyuncusu, sonradan da olsa mutlaka şans bulacak. Umut formayı alırsa, formsuz Bakasetas yedek soyunacak

Haberin Devamı

TARAFTARIN İLGİSİ AZ

Trabzonspor’un lige tatsız başlaması 12. adamın da ilgisini azalttı. Önceki sezonlarda iç saha maçlarını kapalı gişe oynayan Bordo-Mavililer bu sezon stadı doldurmakta zorlanıyor. Pendik maçına bir gün kala henüz biletlerinin tükenmemesi de bunun ispatı.

SON KARAR UĞURCAN

Trabzonspor’un Hatay karşısındaki şok yenilgisinde fatura kesilen isimlerden olan Uğurcan Çakır, hocası Bjelica’nın güvenini korumayı başardı. Pendik karşısında kapsamlı revizyona gidip, Uğurcan’ı yedek soyunduracağı ileri sürülen Hırvat hoca, milli kaleciye yine forma verecek. Radikal değişim yok Uğurcan kaptan olarak bugün Pendik karşısına 11’de çıkacak. Bjelica’nın bu kritik dönemde kadroda radikal değişime gitmeme kararı aldığı öğrenildi.

Trabzonspor, geride kalan 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Kasımpaşa ve Beşiktaş karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle iyi bir ivme yakalayan Trabzonspor, son olarak deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta Atakaş Hatayspor'a 3-2 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi, sahasında iyi bir oyunla kazanarak kendini taraftarına affettirmek istiyor.

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları sürüyor. Joaquin Fernandez ve Nicolas Pepe'nin ise tam hazır olmadıkları için maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.

Sakatlığı nedeniyle Atakaş Hatayspor, deplasmanına götürülmeyen Larsen ise şans verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor ise bir ilki başarmak için sahaya çıkacak. İstanbul ekibi, bu sezon çıktığı 6 maçta 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 4 puan yazdırdı. Pendikspor zorlu deplasmanda kazanarak Süper Lig'deki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

ÖZET| Trabzonspor - Pendikspor maç sonucu: 2-1

 

YORUM YAZ