MENÜ

Trabzonspor'un silahı: Kanatlardan yapılan ortalar

Bordo-Mavili takım, bu sezon kafa golleriyle fark yarattı. 2.01’lik Onuachu başta olmak üzere uzun boylu pek çok oyuncuya sahip olan Trabzonspor’da, duran toplar ve kenar ortaların üzerinden yapılan çalışmalar meyvesini verdi.

Trabzonspor'un silahı: Kanatlardan yapılan ortalar

Trabzonspor bu sezon 14 kez kafa golü atarken bu alanda açık ara zirvede. En yakın takipçisi Kayserispor’un ise kafayla 8 golü bulunuyor. Onuachu 5 golle birinci sırada bulunurken, onu 4 golle Enis Destan takip ediyor. Diğer kafa golü atan isimler ise Trezeguet (2), Benkovic (2) ve Denswil oldu.

Haberin Devamı

Galibiyete 2 gün izin

Abdullah Avcı, uzun bir aradan sonra takıma 2 gün izin verdi. Üst üste 3. resmi maçını kazanan Fırtına’da, özellikle ligde futbolcu grubunun gösterdiği reaksiyon, Trabzonspor’un hocasını mutlu etti. Tecrübeli çalıştırıcı takımı 2 günlük molayla ödüllendirirken, 25 Şubat Pazar günü Papara Park’ta oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıkları çarşamba günü başlayacak.

‘Devre arasında kulağımızı çekti’

Bordo-Mavili takımın genç orta saha oyuncusu Berat Özdemir, Pendikspor galibiyetiyle ilgili konuştu. Milli futbolcu “Açıkçası ilk yarı ne hocamızın istediğini sahaya yansıttık ne de kendimize yakışan oyun oynayabildik. Fakat devre arasında hocamızın kulağımızı çekmesiyle ve bazı değişimlerle takımın çok iyi reaksiyonu vardı. 3 maçtır kazanıyoruz. Bu seriyi uzun tutmak ve yeniden dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz” dedi.

YORUM YAZ