MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy şova devam ediyor! Konya'yı da boş geçmedi

Kara Kartal'da Semih Kılıçsoy fırtınası... Bu sezon yaşanan kaotik dönem sonrasında A takımda daha çok süre almaya başlayan 18 yaşındaki futbolcu bulduğu şansları çok iyi değerlendirdi. Konyaspor'u da boş geçmeyen genç yıldız şimdiden Avrupa ekiplerine göz kırpmaya başladı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy şova devam ediyor! Konya'yı da boş geçmedi

Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u konuk etti. Bu sezon inişli-çıkışlı bir performans sergileyen, Fernando Santos yönetiminde de dalgalanmalara devam eden Kara Kartal'da sezonun en büyük kazanımı Semih Kılıçsoy oldu.

Haberin Devamı
Beşiktaş - Konyaspor maçı (VİDEO)

Camiayı heyecanlandırdı

Siyah-Beyazlı altyapıdan yetişen 18 yaşındaki futbolcu bu sezon yaşanan krizler sonrasında istikrarlı bir şekilde süre bulmaya başladı. Bulduğu şansı da iyi değerlendiren başarılı futbolcu, attığı goller başta olmak üzere ortaya koyduğu oyunla camiasını heyecanlandırdı. 

BAŞKANLAR BİR ARADA, TARİH VERİLDİ...

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy şova devam ediyor Konyayı da boş geçmedi


Golleri art arda sıraladı

Ligin ikinci devresinden itibaren daha çok forma giymeye başlayan Semih Kılıçsoy golleri de sıralamaya başladı. Ligde üst üste oynanan Hatay, Kasımpaşa, Rize ve Karagümrük ağlarını havalandırmayı başaran genç futbolcu 3 hafta sonra da 2-0 kazanılan Trabzonspor maçında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri kaydetmişti.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy şova devam ediyor Konyayı da boş geçmedi

13 maçta 8 gol

Yıldız adayı bugün de Konyaspor'u boş geçmedi. 49. dakikada sahneye çıkan Semih, Kara Kartal'ı 1-0 öne geçiren golü attı. Başarılı oyuncu bu sezon ligde çıktığı 13. maçında 8. kez fileleri sarsmayı başardı. 

Haberin Devamı

'İyi oynadık, seri başlatmak istiyoruz'

Maçın ardından da açıklamalarda bulunan Semih, "Çok mutluyum kazandığımız için. Kazanmamız gerekiyordu. Ben de bir golle katkı sağladım. İyi oynadık, galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. İyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Açıkçası bir hedef koymuyorum, maç maç gidiyorum. Atıyorum ama takımın kazanması daha önemli" dedi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy şova devam ediyor Konyayı da boş geçmedi

YORUM YAZ