MENÜ

Trabzonspor'da kriz patladı! 2 yıldızdan rest

İki sezon önce Süper Lig'de şampiyon olan ve yeni sezona Hırvat hocası Bjelica yönetiminde başlayacak olan Trabzonspor'da iki yıldız krize neden oldu. Bordo-Mavili ekipte şok etkisi yaratan yıldızlar, takımdan ayrılma planları yapıyor ancak son sözü Fırtına söyleyecek. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da kriz patladı! 2 yıldızdan rest

Yeni sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Trabzonspor'da, iki yıldızdan rest geldi. Fırtına, sorun çıkaran oyunculara karşı gerekli tavrı sergileyecek. Öte yandan, eski yıldızına yönelik de taraftarların büyük bir ilgisi var. İşte Trabzonspor'a dair tüm detaylar...

Haberin Devamı

Taraftardan Nwakaeme baskısı

Orsic’in sakatlık haberiyle yıkılan taraftarlar arasında, takımdan ayrılmasına rağmen sevilen oyuncu Antony Nwakaeme sesleri yükseliyor. Trezeguet’nin Afrika Uluslar Kupası’na katılmasıyla sol kanadın boş kalma ihtimaline karşılık, Nijeryalı sol kanadın takıma kiralık dahi olsa yeniden dönmesi için yönetime sosyal medyadan mesaj yağıyor.

Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest

Slovenya kampı bitti

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Slovenya kampını 4-0 kazandığı hazırlık maçı ile tamamladı. Bordo-Mavili takım, 28 Temmuz Cuma günü Trabzon’da yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Takıma 2 gün izin verilirken futbolcuların Trabzon’da toplanacağı belirtildi.

AEK Atina ile Akyazı’da maç

Haberin Devamı

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu’nda AEK Atina ile hazırlık maçı oynayacak. BordoMavililer, 30 Temmuz Pazar günü Yunanistan’ın AEK Atina takımı ile karşı karşıya gelecek. Akyazı Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Trabzonspor’un, Yunanistan ekiplerinden AEK Atina ile oynayacağı hazırlık maçının biletleri dün itibarıyla satışa sunuldu.

Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest

Yusuf Yazıcı’nın yeni adresi belli

İkinci Trabzonspor macerasında beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Lille’e geri döndü. Fransız ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren Yusuf Yazıcı’nın Lille’in yeni sezon planları arasında yer almadığı belirtiliyor. Öte yandan Yusuf Yazıcı’nın yeni takımıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınında çıkan haberlere göre Yusuf Yazıcı’ya Nantes talip oldu. Henüz resmi hamlenin yapılmadığı haber detayında yer alırken, Nantes’ın Milli futbolcuyu 5 milyon Euro’dan az bir miktara transfer edebileceği vurgulandı.

Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest

Siopis rest çekti!

Bordo-Mavililer’in uzun süredir karosunda bulunan ve şampiyonluk yaşayan Siopis, ayrılık talebini yönetime bildirdi. Trabzonspor’un 550 bin Euro zam yaparak 1 milyon 250 bin Euro teklif ettiği Siopis’in bu kararı şok etkisi yarattı. Yunan orta saha oyuncusunun beklentisinin 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. İsmi İtalya’nın yanı sıra ülkesinden de bazı takımlarla anılan Siopis için Arap ülkelerinden de teklifler olduğu gelen haberler arasında. Siopis’in bu konuda geri adım atmadığı ve Bordo-Mavililer’in gelecek olan teklifleri değerlendirme seçeneğine gideceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest

Djaniny krizi büyüyor

Trabzonspor’da transfer görüşmesi yapması için izin verilen ancak daha sonra izinsiz bir şekilde kampa katılmayan Djaniny kadro dışı bırakılmıştı. Bjelica’nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroda düşünmediği Djaniny yine sorun çıkardı. Gelen bilgilere göre Djaniny 3-4 gündür Trabzon’daki bireysel çalışmalara katılmıyor. Trabzonspor Djaniny için noter tespiti tutarken oyuncunun bir an önce Trabzon’a gelmesi talep edildi. Kariyerine Arap ülkelerinde devam etmek isteyen ancak hâlâ beklediği teklifleri alamayan yıldız oyuncunun durumu can sıkmaya devam ediyor. Yönetim, oyuncunun menajeriyle görüşerek en kısa sürede bu problemi çözmek istiyor.

Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest

YORUM YAZ