MENÜ

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi! Avcı'nın ekibi belli oldu...

Fırtına’da ortaya konan oyun ve alınan sonuçların ardından Nenad Bjelica ile yollar resmen ayrıldı. Hırvat teknik adamın, bu sezon alacağı ücret iki taksit halinde ödenecek ve Abdullah Avcı, takımın başına geçecek. İşte tecrübeli teknik direktörün yardımcıları, göreve başlayacağı tarih ve tüm detaylar...

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi! Avcı'nın ekibi belli oldu...

Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Karadeniz ekibi, şampiyonluk yaşayan eski hocası Abdullah Avcı'da karar kıldı. Avcı'nın, takımının başında antrenmanlara çıkacağı tarih belli oldu. Öte yandan, takımdaki Hırvat oyuncular hakkında karar verilecek ve Abdullah Avcı'nın ekibinde, tanıdık bir isim olan egemen Korkmaz da yer alacak. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Hırvatlar hakkında karar verecek

Nenad Bjelica, yaz döneminde kendi vatandaşları olan Mislav Orsic, Filip Benkovic, Tonio Teklic ve Bakic gibi Hırvat isimleri kadrosuna katmıştı. Ancak Abdullah Avcı’nın gelişi sonrasında bu oyuncular hakkında nasıl bir karar verileceği merak ediliyor. Avcı’nın, bu doğrultuda yönetim ile kadro planlaması konusunda konuşacağı ve yol haritası hakkında ortak bir fikir bulunacağı bildirildi.

Trabzonsporda ikinci Abdullah Avcı dönemi Avcının ekibi belli oldu...

Egemen Korkmaz teknik ekipte

Karadeniz devinin Abdullah Avcı ile yaşadığı şampiyonlukta teknik ekipte yer alan isimlerden biri de Egemen Korkmaz olmuştu. Söz konusu dönem içerisinde takımdaki oyuncular ile yakın ilişkiler kurduğu bilinen Korkmaz’ın, yeniden teknik kadroda olacağı bildirildi. Avcı’nın göreve geldikten sonra ekibini açıklayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN EKİBİ

Abdullah Avcı'nın ekibi belli oldu. İşte iki sürpriz ismin yer aldığı yeni teknik ekip listesi:

Abdullah Avcı
Egemen Korkmaz
Mustafa Sarp
Serdar Keşçi
Caner Erol
Haluk Güngör
Özerk Tufan
Atilla Gayberi
Mesut Kabahasanoglu

Trabzonsporda ikinci Abdullah Avcı dönemi Avcının ekibi belli oldu...

Beklentiler büyüktü

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre teknik direktörlük koltuğu için arayışa girmişti. Uzun uğraşlar sonucunda listede anlaşma sağlanan isim ise 18 Nisan 2023 tarihinde Nenad Bjelica olmuştu. Geldiği sezonun kalan bölümü için cüzi bir ücret alan Hırvat teknik adamın, önündeki 2 sene için de yıllık 1.6 milyon Euro alması bekleniyordu. 52 yaşındaki hocanın direktifleri doğrultusunda transferler yönetilirken, sezon başında beklentiler büyüktü. Ancak hem oynanan oyun hem de alınan sonuçlar ne camiayı ne de taraftarı memnun etmedi.

Trabzonsporda ikinci Abdullah Avcı dönemi Avcının ekibi belli oldu...

Yarın antrenmana çıkacak

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre, Teknik Direktör Abdullah Avcı yarın Trabzon'da olacak. Bordo-mavililerle 2021/2022 sezonunda şampiyonluk yaşayan başarılı çalıştırıcı, Perşembe akşamı da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ikinci dönemindeki ilk antrenmanına çıkacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetimindeki bu sezonki ilk resmi maçına 23 Ekim günü Alanyaspor karşısında çıkacak. 

Haberin Devamı

Trabzonsporda ikinci Abdullah Avcı dönemi Avcının ekibi belli oldu...

YORUM YAZ