MENÜ

Trabzonspor'da hedef: Lucas Leiva ve Fred

Önümüzdeki sezon camianın şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 50. Yıl kapsamında yıldız futbolcuları kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer, Lucas Leiva ve Fred için düğmeye bastı.

Trabzonspor'da hedef: Lucas Leiva ve Fred

Bu sezon kulüp tarihinin 50. yılını kutlayacak olan Fırtına, transferde büyük oynuyor. İspanya La Liga’da Celta Vigo forması giyen Theo Bongonda ve Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi’yi kadrosuna katan Trabzonspor, rotayı yıldız oyunculara çevirdi.

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Karadeniz ekibi, Liverpool’da forma giyen Lucas Leiva’yı transfer listesine aldı. Bu sezon Kırmızılar’da istediği forma şansını bulamayan Brezilyalı futbolcu için devreye giren Bordo-Mavililer, İngiliz kulübünden maliyet raporu istedi. 30 yaşındaki futbolcu, 2007-2008 yılında Brezilya Ligi ekibi Gremio’dan 10 milyon Euro (39 milyon TL) bedelle Liverpool’a transfer olmuştu.

Fred inadı sürüyor

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Trabzonspor’da, Fred aşkı bitmiyor. 2 sezondur Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibi, 33 yaşındaki futbolcuyu artık Trabzon’a getirmenin planlarını yapıyor. Kombine ve loca satışlarını arttıracak, şampiyonlukta kilit isim olacak yıldız isteyen Başkan Muharrem Usta, transfer görüşmelerinde özel olarak yer alacak. Bayramda Milan forması giyen orta saha oyuncusu Juraj Kucka ile görüşecek olan Usta, Slovak futbolcunun ardından Leiva ve Fred transferlerini bitirmek için çalışmalara başlayacak.

Biten transferler 2017-2018


Haberin Devamı
YORUM YAZ