MENÜ

Trabzonspor'da gözler Onuachu ve Trezeguet'ye çevrildi!

Süper Lig'de Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanan Trabzonspor'da kritik maç öncesi Paul Onuachu ve Trezeguet'nin durumları merak ediliyor.

Trabzonspor'da gözler Onuachu ve Trezeguet'ye çevrildi!

İç sahada aldığı Sivasspor yenilgisi ile sarsılan Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşmada hata yapmak istemeyen Bordo-Mavililer'de takımın yıldızları Paul Onuachu ve Trezeguet'nin de sakatlık durumları merak konusu...

Haberin Devamı

DEPLASMANDA HEDEF 2'DE 2

İç sahada oynadığı son 2 lig maçını kaybeden Trabzonspor, önce Fenerbahçe ardından Sivasspor’a mağlup olmuştu. Fırtına, deplasmanda çıktığı son karşılaşmada ise Konyaspor’u 3-1’lik skorla devirmişti. Bordo-Mavililer, yarın Kayserispor’u devirip dış sahada 2’de 2 yapmayı ve hafta içinde Türkiye Kupası Yarı Finali’nde Karagümrük ile oynayacağı maça moralli çıkmayı hedefliyor. Fırtına, Kayseri maçının ardından ligde kalan 5 karşılaşmanın 3’üne Papara Park’ta çıkacak fakat ceza nedeniyle bu 3 maçta da seyirci olmayacak.

Trabzonsporda gözler Onuachu ve Trezeguetye çevrildi

ONUACHU'NUN DÖNMESİ BEKLENİYOR

Kayserispor ile yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, evindeki Sivas mağlubiyetini telafi etmek ve 3.’lük yarışında avantajını korumak istiyor. 28 Şubat’ta kupada oynanan Başakşehir maçından bu yana takımdan ayrı olan Paul Onuachu’nun bu mücadelede kadroda olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

TEKLİFE SICAK BAKIYOR!

Kolundaki kırık geçen ve özel bir bandaj ile takımla idmanlarını sürdüren Nijeryalı futbolcunun, ilk 11’de başlayıp başlamayacağı net değil.

Trabzonsporda gözler Onuachu ve Trezeguetye çevrildi

TREZEGUET BELİRSİZ

Adalesindeki sakatlık nedeniyle Sivasspor mücadelesinin devre arasında oyundan alınan Trezegeut ise dünkü antrenmanda da düz koşu yaptı. Mısırlı yıldızın durumu belirsiz. Abdullah Avcı, Trezeguet’yi 24 Nisan’da Türkiye Kupası’ndaki Karagümrük mücadelesine saklayabilir.

YORUM YAZ