MENÜ

Trabzonspor'dan orta saha hamlesi! Teklife sıcak bakıyor...

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda Hırvat sol bek Borna Barisic ile şimdiden el sıkışan Trabzonspor, şimdi de orta saha transferini bitirmek istiyor. Listenin ilk sıralarında yer alan yıldız oyuncunun da Bordo-Mavililer'in teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

Trabzonspor'dan orta saha hamlesi! Teklife sıcak bakıyor...

Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışında çok daha iddialı bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer, hedeflediği bölgelerde elini çabuk tutmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

BARISIC SONRASI SIRA ORTA SAHADA

Trabzonspor'un anlaştığı ilk ismin Rangers ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Borna Barisic olduğu belirtiliyor. Hırvat sol bek ile şimdiden el sıkışan Bordo-Mavililer, orta saha transferini de kısa sürede bitirmek istiyor.

Trabzonspordan orta saha hamlesi Teklife sıcak bakıyor...

TOMAS HANDEL'E YAKIN TAKİP

Ara transferde Trabzonspor’un gündemine gelen Tomas Handel, hâlâ radarda. Bordo-Mavili kulübün scout ekibi, Portekiz Kupası’nda oynanan ve Porto’nun 3-1 kazandığı Guimaraes maçını canlı olarak izledi. 23 yaşındaki Handel’in performansı mercek altına alınırken, Portekizli futbolcu bu karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Genç ön libero için maliyet durumuna göre yaz döneminde teklif yapılabileceği öğrenildi.

Trabzonspordan orta saha hamlesi Teklife sıcak bakıyor...

İLK HEDEF LUNDSTRAM

Haberin Devamı

Transferde önceliğini bonservis maliyeti bulunmayan isimlere veren Trabzonspor, Glasgow Rangers’tan 2 oyuncu birden almayı hedefliyor. Abdullah Avcı’nın daha önce de istediği Borna Barisic ile yaptığı görüşmelerde mesafe kateden ve 31 yaşındaki sol bekle prensipte anlaşan Bordo Mavililer, İskoç ekibinin orta sahadaki yıldızı John Lundstram’ı da bitirmek amacında. Everton altyapısında yetişen ve Blackpool ve Sheffield United gibi kulüplerde de forma giyen Lundstram, 2021 yazında Glasgow’a transfer olmuştu.

İSKOÇ BASINI DA YAZIYOR

Bu sezon tüm kulvarlarda tam 48 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 2 gol atarken 7 asist yaptı. Orta sahanın merkezinde hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarda görev yapan 1,81 boyundaki Lundstram’ın, Glasgow Rangers ile kontratı 1.5 ay sonra bitiyor. İskoç basını da Trabzonspor’un bu transferde çok ciddi olduğunu yazarken, kulübünün yeni sözleşme teklifi yaptığını ancak Lundstram’ın İskoçya’dan ayrılabileceğini yazdı. Trabzonspor’un teklifine sıcak bakan deneyimli oyuncunun transferinde kısa zamanda anlaşma zemini oluşabilir.

YORUM YAZ