MENÜ

Trabzonspor'da Bakasetas Fırtına'sı! Orijinal mevkisi...

Son Milli arada Yunanistan Milli Takımı’nda sakatlanan ve ligde 4 maçta da 11’de forma giyemeyen Bakasetas, bu kez oldukça formda şekilde Trabzonspor’a dönüyor. Ülkesinin Fransa ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada yıldızlaşan ve müthiş bir gol atan 30 yaşındaki maestro, Sivas deplasmanında Abdullah Avcı’nın en büyük kozu olacak. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Bakasetas Fırtına'sı! Orijinal mevkisi...

Ligde ilk 8 haftada 3 gol atan Anastasios Bakasetas, Ekim’deki milli arada sakatlık problemi yaşamıştı. Yunanistan Milli Takımı’nda kasığından sakatlanan 30 yaşındaki yıldız, ligde Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını kaçırırken, Fenerbahçe ve Konyaspor mücadelelerinde sonradan oyuna girmişti.

Haberin Devamı

Bakasetas bu kez Yunanistan Milli Takımı’nda gösterdiği performansla fark yarattı. Hem Hollanda hem de Fransa maçlarına ilk 11’de başlayan tecrübeli futbolcu, önceki gün Fransa ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelede müthiş bir gol attı. Trabzon’a oldukça formda ve moralli bir şekilde dönecek olan Bakasetas, 27 Kasım Pazartesi günü Sivasspor ile deplasmanda oynanacak kritik karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak.

‘Egemen hoca büyük şans’

Trabzonspor’un 24 yaşındaki stoperi Rayyan Baniya, yardımcı antrenör Egemen Korkmaz’a övgü yağdırdı. Baniya, “İlk günden beri bana inanılmaz yardımcı oluyor. Harika bir antrenör. Bir savunma oyuncusu için tüm detayların üzerinde duruyor ve aktarıyor. Gelişim sürecinde böyle bir hocayla çalışmak benim adıma büyük şans” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Bakasetas Fırtınası Orijinal mevkisi...

10 numaraya geçecek

Teknik direktör Abdullah Avcı, Sivas, Kayseri ve Gaziantep FK maçlarından oluşan zorlu fikstürde Bakasetas’ın performansına çok güveniyor. Tecrübeli çalıştırıcının, Yunan futbolcuyu orijinal mevkisi olan 10 numarada görevlendirmesi bekleniyor. Orta alanda Mendy’nin yeri garanti gözükürken, yanındaki isim ise Berat ile Abdülkadir Ömür’den biri olacak.

Trabzonsporda Bakasetas Fırtınası Orijinal mevkisi...

Trabzonspor’da Sivas mesaisi

Milli arayı mini bir kamp gibi değerlendiren Trabzonspor’da, Sivasspor maçı öncesi artık taktik çalışmalara ağırlık verildi. Bordo-Mavililer dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yoğun tempoda bir idman yaptı. Çabukluk çalışmasının ardından dar alan oyuncuları ve çift kale maçla antrenman sonlandı. Bugünden itibaren Milli oyuncuların da yavaş yavaş takıma katılmaları bekleniyor.

Trabzonsporda Bakasetas Fırtınası Orijinal mevkisi...

YORUM YAZ