MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, deplasmanda 3-2 kazanılan Fenerbahçe mücadelesinin hakemi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Doğan'ın açıklamalarına dair en dikkat çekici detaylar...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesiyle yükselişe geçen Fırtına, Sivas deplasmanında da iyi bir sonuç almayı hedefliyor. Trabzonspor'da şimdilik keyifler yerindeyken başkan Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçına değinerek oldukça önemli açıklamalar yaptı ve hakem konusundaki sözleri büyük yankı uyandıracak cinsten. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Uğurcan'ın durumu belli oldu!

A Milli Takım’ın Galler ile 1-1 berabere kaldığı maçın henüz 16. dakikasında dizinden sakatlanan Uğurcan Çakır’ın durumu belli oldu. Mücadeleye devam etmeye çalışan ancak 33. dakikada ağrıları artınca kenara alınan başarılı file bekçisinin MR’ı dün İstanbul’da çekildi.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Uğurcan’ın sol diz arka bölgesindeki kas içinde darbeye bağlı kanama tespit edilmiştir” denildi. Tedavisine hemen başlanan Bordo-Mavili takımın kaptanı, Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek. Onun yerine eldivenlerin ikinci kaleci Muhammet Taha Tepe’de olması bekleniyor. Rekabetteki bir diğer isim ise genç Onuralp Çevikkan...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

'İstanbul kulüpleriyle yarışırım!'

Haberin Devamı

Önceki gün İstanbul’da Of Hayrat Derneği’nin organizasyonuna katılan Ertuğrul Doğan, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Başkanı, “Bizim tek gündemimiz ekonomi. Kulübü mali açıdan döndürmek ve yarışmak zor. Trabzonspor kendi kendini yönetebilecek bir durumda değildir. SPK’da Trabzonspor dışında böyle borçlu bir şirket olsa tahtası kapalı olur. Önümüzdeki ay yeni sponsorluklarla birlikte kasaya toplam katkımız 88 milyon Euro’ya ulaşacak.

Sadece benim başkanlığım dönemimde. Bu katkıları yapmamış olsaydık, borç 12 milyar civarında olurdu. ‘Gelirim başkan olurum, 6 ayda borçları bitiririm’ diye bir durum yok. Bu bir hayal. ‘Hem borçları 6 ayda bitirip hem de İstanbul kulüpleriyle yarışırım’ diyen varsa buyursun gelsin. Devletimize müracaat ettik, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’a ne verdiyseniz aynısını istiyoruz. 4 ayrı gayrimenkul talebimiz değerlendirme aşamasında” dedi ve şöyle devam etti:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

'Hakemliği bitti!'

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Kartal’daki Trabzonspor tesislerine bugüne kadar 1 kuruş vergi ödememişiz. Sadece vergi borcumuz 1.2 milyar TL. Her bir taraftarımızın katkısını bekliyoruz. Lisanslı ürünlerden alalım, kombinesi olmayan kombine alsın. Gücü yeten loca alsın. Her bir liraya ihtiyacımız var. Her alanda mücadele veriyoruz. İstanbul’daki Fenerbahçe maçında hakem maçı herkesin gözü önünde bir taraftan alıp diğer tarafa vermeye çalıştı. Ancak o hakemin (Mete Kalkavan) hakemliği bitti.”

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

Mislav Orsic’ten güzel haber

Sezon başı hazırlık kampında çapraz bağları kopan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Mislav Orsic, beklenenden hızlı toparlıyor. Ameliyatın üzerinden 4 ay geçmeden saha çalışmalarına başlayan Hırvat yıldız, ay sonuna doğru Trabzon’a gelecek ve son durumuna bakılacak. Hırvat kanat oyuncusunun devre arasına kadar hazır duruma geleceği öğrenildi.

"Sezon sonunda oturup konuşacağız"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlarla görüşmesinde bir de transfer müjdesi paylaştı. Doğan, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini açıkladı. Abdullah Avcı ve kendisinin Nijeryalı futbolcu ile konuştuğunu söyleyen Doğan "Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" ifadelerini kullandı.

Doğan, Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Fahya kulübünde forma giyen ve sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek olan Nwakaeme'nin de Trabzonspor'a yeniden geri dönmeyi çok istediğini belirtti. Nijeryalı oyuncu, Al Fahya ile şu ana kadar 13 resmi maça çıkarken 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Haberin Devamı

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan taraftarlara transfer müjdesi: Yıldız oyuncu geri dönüyor

YORUM YAZ