MENÜ

Trabzonspor'da Bakasetas alarmı! Yönetim harekete geçiyor

Bu sezon hem Trabzonspor’da hem de Yunanistan Milli Takımı’nda müthiş bir performans sergileyen Anastasios Bakasetas’ın sözleşmesini uzatmak isteyen Trabzonspor Yönetimi’nin, bir an önce harekete geçmesi bekleniyor. Yakın geçmişte Nwakaeme, Sosa ve Novak gibi yıldız oyuncularda işi uzatan ve bedavaya takımdan ayrılışlarına şahit olan Bordo-Mavililer, aynı hataya düşmemek adına lig başlamadan 29 yaşındaki yıldızın mukavelesini yenilemeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da Bakasetas alarmı! Yönetim harekete geçiyor

Kourbelis’in ardından Trabzonspor’da herkes yeni transferleri bekliyor. Ancak takıma katılacak yeni oyunculardan önce mutlaka çözüme ulaştırılması gereken konular var. Bunlardan belki de en önemlisi; Bakasetas’ın sözleşmesi… Bu sezon Bordo-Mavili formayla tüm kulvarlarda 41 maça çıkan 29 yaşındaki yıldız, 13 gol, 11 asistlik skor katkısı verdi. Yunanistan Milli Takımı’nın kaptanı, ülkesinde de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin ciddi şekilde radarına girdi. 2022’den itibaren Uluslar Ligi, hazırlık maçları ve EURO 2024 Elemeleri’nde görev aldığı 12 Milli karşılaşmada 7 kez fileleri havalandıran Bakasetas, 3 de asist yaptı.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN'IN ORTA SAHASI TRABZONSPOR'DAN

Yunanistan Milli Takımı önceki akşam EURO 2024 Elemeleri’nde Fransa ile karşılaşırken, orta sahada forma giyen 3 ismin de Trabzonspor’un oyuncusu olması dikkat çekti. Bakasetas ve Siopis’in yanı sıra Bordo-Mavililer’in geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Kourbelis, zorlu mücadeleye ilk 11’de başladı.

Trabzonsporda Bakasetas alarmı Yönetim harekete geçiyor

Mbappe’nin penaltı golüyle Fransa’nın 1-0 kazandığı maçta Siopis 66, Bakasetas 72 dakika sahada kaldı. 86. dakikada kenara gelen Kourbelis ise Yunanistan’ın maçta en yüksek puan alan 2-3 isminden biri oldu.

Trabzonsporda Bakasetas alarmı Yönetim harekete geçiyor

1 YIL KONTRATI KALDI

Alanyaspor’dan 3 milyon Euro’ya geldiği Trabzonspor’da ilk günden beri gerek performansı gerekse de karakteriyle taraftarın gönlünde taht kuran Bakasetas’ın 1 yıl sözleşmesi kaldı. Daha önce yıldız maestro ile kontrat uzatma kararı veren yönetimin, bu işi bir an önce resmiyete dökmesi bekleniyor. Çünkü yakın geçmişte yıldız oyuncularla ilgili kötü hatıralar var! Sosa, Novak ve en son Nwakaeme’nın bedavaya kulüpten ayrılışına şahit olunurken, sözleşme uzatma konusunda süreç ağır davranılmıştı. Trabzonspor, bu kez Bakasetas konusunu lig başlamadan çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Bakasetas alarmı Yönetim harekete geçiyor

ÜCRETİNE İYİLEŞTİRME OLACAK

Bakasetas’ın kontratının en az 2 yıl daha uzatılması düşünülürken, 1 milyon 250 bin Euro’luk ücretine de iyileştirme yapılacağı öğrenildi. Wolfsburg, Sporting Lizbon ve bazı İtalyan kulüpleriyle adı anılan Bakasetas için son günlerde Olympiakos’un da teklif yapabileceği Yunan basınında sıkça yazılıyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın da mutlaka takımda kalması yönünde rapor verdiği 29 yaşındaki 10 numaranın mevcut sözleşmesinde ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunuyor.

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonsporda Bakasetas alarmı Yönetim harekete geçiyor

YORUM YAZ