MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı hedefini belirledi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-1 kazandıkları Konyaspor galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada bu sezon adım adım ilerleyeceklerini vurguladı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı hedefini belirledi!

Bordo-Mavili ekibin hocası Abdullah Avcı, Konyaspor mücadelesinin ardından bu sezona yönelik hedefleri hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

'Gücümüz de kalitemiz de var'

Konyaspor galibiyeti sonrası “3.’lük hedefimiz için dev bir adım attık. Böylesine bir süreçte galibiyet almak elbette değerli. Takımı tebrik ediyorum. Harika goller attık ve kazanmayı hakettik” diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, soyunma odasında da oyuncularını kutladı. Tecrübeli hocanın, “Saha içinde kalmaya devam edeceğiz. Hepinizin özverisinden, kazanma isteğinden memnunum. Adım adım ilerleyeceğiz. Önce Sivasspor ve Kayserispor maçları var ligde. Sonrasında kupadaki Karagümrük karşılaşmasına odaklanacağız. Hem 3.’lük hem kupa. İki kulvarda da hedefe ulaşacak gücümüz de kalitemiz de var” dediği öğrenildi.

Taraftarlardan TFF’ye protesto

Bordo-Mavili taraftarlar, Konyaspor - Trabzonspor maçının ardından TFF’ye tepki gösterdi. PFDK’nın Fenerbahçeli futbolculara verdiği cezalara isyan eden Trabzonsporlu bir grup, TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü önünde toplandı. Gece yarısı yapılan tezahüratlarla TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifaya davet edildi. Grup adına açıklama yapan Murat Günaydın “Onurlu ve dik duruşumuzla sonuna kadar mücadelemizi verecek ve hakkımızı sonuna kadar arayacağız” diye konuştu

YORUM YAZ