MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, başarıyı getirecek formülü açıkladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, son haftalarda takımda oluşan havadan fazlasıyla memnun. Tecrübeli hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantıda onlara olan güveninin altını çizerken başarıyı getirecek formülleri de net bir şekilde sıraladı. işte Abdullah Avcı'dan takımına başarıyı getirecek formüller...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, başarıyı getirecek formülü açıkladı!

2’si Türkiye Kupası’nda olmak üzere çıktığı son 5 maçı kazanan ve son 4 karşılaşmalık periyotta gol dahi yemeyen Trabzonspor’da gözler Alanyaspor deplasmanına çevrildi. Takım içi motivasyonu yüksek tutan teknik direktör Abdullah Avcı, milli araya kadar oynayacakları 3 maçta oyuncularından 3 galibiyet istedi. Fırtına, Alanyaspor’un ardından Karagümrük ve Fenerbahçe’yi evinde konuk edecek. Adım adım gideceklerini söyleyen Avcı, “Ligde 3.’lük ve Türkiye Kupası... İkisi de önemli hedefler, ikisi de bizim elimizde. Bu takımın bu hedeflere ulaşacak gücü fazlasıyla var. Ben inanıyorum. Yüksek enerji, akıllı oynamak ve saha içinde yardımlaşmak. 3 konu başlığı çok önemli. Duygumuz asla aklımızın önüne geçmemeli. Potansiyelinizi göstermeye başladınız, daha fazlası olduğunu da biliyorum” sözleriyle takımına seslendi.

Haberin Devamı

‘Her şey daha kolay olacak’

Üst üste galibiyetlerle beyaz sayfa açtıklarını vurgulayan başarılı teknik adamın, “5 maçtır kazanıyoruz. Oyun olarak gelişiyoruz. Siz sahada istedikçe, kazandıkça tribünler de dolacak. O zaman her şey daha da kolay olacak. Unutmayın; Trabzonspor büyük camia. Burada hedef her zaman en yukarısıdır” dediği öğrenildi.

Trabzonsporda Abdullah Avcı, başarıyı getirecek formülü açıkladı

Joaquin Fernandez göreve hazır

Son 2 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Joaquin Fernandez geri döndü. İspanyol stoper dün antrenmana çıkarken, bugün de takımla çalışması bekleniyor. Fernandez, Alanyaspor maçında hocasından forma bekliyor. Ancak Abdullah Avcı’nın kazanan kadroyu ve kurguyu bozmaması, arka tarafta Denswil’in yanında yine Batista Mendy ile başlaması yüksek ihtimal. Orta sahada da Berat-Umut Güneş ikilisi başlayacak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcı, başarıyı getirecek formülü açıkladı

Enis Bardhi’ye kritik görev

Bakasetas ve Abdülkadir Ömür’ün takımdan ayrıldığı süreçte sorumluluk alan ve performansı da artan Enis Bardhi ile Abdullah Avcı özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kuzey Makedonyalı 10 numaradan daha fazla rakip ceza sahasına girmesini isteyen ve bol bol şut atmasını söyleyen Avcı, hücum organizasyonlarında da Bardhi’yi oyun kurucu olarak kullanacak. 28 yaşındaki yıldız, ligde son 6 maçta da 90 dakika sahada kalmıştı.

Trabzonsporda Abdullah Avcı, başarıyı getirecek formülü açıkladı

Fırtına'da keyifler süper

1 günlük iznin ardından Alanyaspor maçının hazırlıklarına yeniden başlayan Bordo-Mavililer’de keyifler yerinde. Üst üste alınan galibiyetler moralleri yükseltirken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki çalışmada takıma taktik ağırlıklı bir program uygulandı. Şut çalışmasının da yapıldığı idman, çift kale maçla sona erdi. Trezeguet ve Visca’nın yanı sıra Enis Destan attığı gollerle alkış topladı. Oyuncuların neşeli görüntüsü teknik heyeti de mutlu ederken, bugün son antrenmanını yapacak olan Trabzonspor, ardından Alanyaspor maçı için yola çıkac

YORUM YAZ